Jump to content

Малък проблем с ПОЕ

jordan_ruse

Recommended Posts

здравейте. проблема ми се състой в това че след рестарт /спиране и пускане/ на захранването някой от суйчовете не тръгват. и не спират тия който са по на далече а пройзволни. ползвам добре изглеждащи пое-та който нямам идея от коя фирма са ;). ако някой е имал подобен проблем ... ще помоля да сподели как го е решил. Поздрави.

п.п. ще снимам едно захранване и ще кача снимката. Захранват се с 50волта прав ток.

п.п2 според мен имам нужда от "закъснители" но .... преди да започна да творя бих искал да чуя и чужди мнения.

Моят рестартиращ скрипт в момента съм го нагласил да спира тока за 40 сек. след което почва да пали портовете един по един през 6 сек... на траф имам 4 упраляеми порта /изхода/.

• Administrator

здравейте. проблема ми се състой в това че след рестарт /спиране и пускане/ на захранването някой от суйчовете не тръгват. и не спират тия който са по на далече а пройзволни. ползвам добре изглеждащи пое-та който нямам идея от коя фирма са . ако някой е имал подобен проблем ... ще помоля да сподели как го е решил. Поздрави.

п.п. ще снимам едно захранване и ще кача снимката. Захранват се с 50волта прав ток.

п.п2 според мен имам нужда от "закъснители" но .... преди да започна да творя бих искал да чуя и чужди мнения.

Много относително с тая информация, или напрежението не стига или са калпави захранванията, лятото напече кабелите и има още по голям пад на напрежение ако няма запас ще береш ядове.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Да съгласен съм... с Велин. И все пак покажи какъв е хардуера?

-Централно импулсно?

-Импулсното на суича?

-Кабелите - тип/марка

-Кебела като метри?

-Суича като марка/модел/колко броя са един след друг?

-Мери ли напреженията?

-Как ги храниш през RJ тата или отделно с клеми са вързани?

и т.н.