¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Днеска започнах да си преорганизирам мрежите... До момента имаше въведени GW и DNS на nano-тата тъй като не се лъже с адрес 0.0.0.0 като другите. Но НЕ искам да имат! Т.е. мен ми трябва само IP , MASK.. Но нещо ми отбягва за момента как да стане.. Някакви идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 127.0.0.1 ? Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted June 14, 2010 Author Report Share Posted June 14, 2010 да най-веpoятно ще стане.Сега едното за тест е с 172.172......което е в съвсем др. мрежа от мрежата в която му е ip-то.Просто се чудех няма ли начин без да се въвеждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro_Blg Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 И какво като му сложиш DNS?То нали примерно си е АР?Или как искаш точно да ги ползваш? http://www.joro711.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted June 14, 2010 Author Report Share Posted June 14, 2010 да ап е. Не искам да има връзка с gw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted June 15, 2010 Administrator Report Share Posted June 15, 2010 GW трябва в случай че има RADIUS инак пробвай с 0.0.0.0 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 Нямам radius..... а с 0.0.0.0 пробвах от самото начало защото на другите ми е така. И ми каза, че не е коректен адреса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanioomega Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Сетнато по default си е с GW 0.0.0.0 но в момента в който го барнеш да му смениш ИП то и започва да се сърди на 0.0.0.0 според мен единственният варянт е в графата Network да не променяш нищо за да си остане с GW 0.0.0.0 което смятам за "недобарнато" от страна на четири буквенната фирма Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 Да така си е ама тогава е било барано... ( на времето ) . Значи трябва да ги сетвам на default всички .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 малко извън темата, но някой да знае как на такива устройства, се добавя или премахва нещо при boot? Искам да ми зареди едни допълнителни неща (vlan, bridge). P.S Fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Сложи GW и DNS някви там забутани в подмрежата на IP адреса. Дори и да няма на тези адреси GW и DNS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted June 23, 2010 Author Report Share Posted June 23, 2010 Аз така съм го направил сега изобщо са в съвсем др мрежа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts