zvers Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 здравейте всички имам 433ах имам и Smart-UPS 1500 имам инсталиран пакет за юпс имам и оригиналния кабел от упс-а /комски портове/ изкам да ги вържа но какво се получава не мога да кажа на конфигурацията , че ще го ползвам на сериал0 казва , че инус ... [admin@magicbox] /system ups> add name=APC port=serial0 failure: port's channel is already in use има ли решение на проблема или .. ще имам същия неусех както имах и с желанието си да сложа лсд дисплейче Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Owner Влади Posted June 12, 2010 Owner Report Share Posted June 12, 2010 здравейте всички имам 433ах имам и Smart-UPS 1500 имам инсталиран пакет за юпс имам и оригиналния кабел от упс-а /комски портове/ изкам да ги вържа но какво се получава не мога да кажа на конфигурацията , че ще го ползвам на сериал0 казва , че инус ... [admin@magicbox] /system ups> add name=APC port=serial0 failure: port's channel is already in use има ли решение на проблема или .. ще имам същия неусех както имах и с желанието си да сложа лсд дисплейче Погледни рб-то да не разпознава сериала под друг номер погледни настройките на сериала Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zvers Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 изтривам си цонзолата и като си добавя упс за мониторинг .. светва червено подозирам , че проблема вече ми е кабелен видях някъде схем но ме малко шубе да правя кабел възможно ли е да си изгоря борда !? :-\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zvers Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 хм .. , изтривам конзолата .. и след малко пак се появява май проблема ми е двоен Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zvers Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 Готово .. !!! смарта не поддържа 2 комуникации !! когато УСБ-то е включено в ПС -> ком-а не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
zvers
здравейте всички
имам 433ах имам и Smart-UPS 1500 имам инсталиран пакет за юпс имам и оригиналния кабел от упс-а /комски портове/
изкам да ги вържа
но какво се получава
не мога да кажа на конфигурацията , че ще го ползвам на сериал0 казва , че инус ...
[admin@magicbox] /system ups> add name=APC port=serial0
failure: port's channel is already in use
има ли решение на проблема или .. ще имам същия неусех както имах и с желанието си да сложа лсд дисплейче
4 answers to this question
Recommended Posts