vtbg59 Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Продавам суичове DW-208R чисто нови 20 броя по 12 лева за брой,цената е за 20бр. за 10бр. 13лв.брой .За по малко бройки просто не ме търсете.Законтакти на ЛС обявата е за цялата страна изпращане с ноложен платеж за сметка на купувача с Еконт или Спиди. "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtbg59 Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 До понеделник 14.06 по 10 лв. за брой(за 20 бр.) след това ако не се продадат се изтеглят от продажба.Пак повтарям чисто нови са неотваряни. "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomar0 Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Аз ги купувам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtbg59 Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 Аз ги купувам ! Продадени на Gomar0 със здраве да си ги ползва ! Темата е за заключване. "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts