PcTuninG™ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Колеги дайте съвет предстой ми да изградя линк на 6 км пряка видимост сега имам един и ми кара 60 мб ама ми трябват поне още 80мб , че въпроса ми е какво да закупя за тази цел до сега съм пробвал едни нанобриджове ама слаба работа Какво бихте ми препоръчали като антени бордове или Рокети с Диш Антени . Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyfx Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 2х2 Rocket може и да стане това сме го правили за бекъп на оптика до колокация с техните антени и ето какво стана,когато пуснахме трафика Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 skyfx на какво разстояние е това обурудване и това тестов трафик ли е или много пакети от работеща мрежа Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyfx Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Това е бекъп на оптика до колокация. Растоянието е 7 км. и това е реален трафик при изключена оптика. Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted June 5, 2010 Author Report Share Posted June 5, 2010 Линка е почти готов ще тествам още и ще пусна снимки с рокети го направих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts