Guest martidim Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Търся да купя модем с V92 протокол, по възможност външен и на US Robotics. Може и всякакви други модели като единственото условие е да поддържат V92 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 За какво ги ползваш? Може да кажа на едни да ми намерят малко... - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest martidim Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 За какво ги ползваш? Може да кажа на едни да ми намерят малко... Пиша програма за IVR. Ползвам Acorp с V90 обаче не се поддържат всички команди на TAPI i SAPI. Трябва ми модем (външен или вътрешен), за да може да работи коректно примерно с разпознаването на натиснатата от потребителя цифра от клавиатурата на телефона. V92 е задължителен и при пускането на гласови съобщения по телефонната линия. Интересуват ме не само модеми "на старо", но и нови (ако изобщо може да се намерят). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Какви са предимствата на IVR nаправен с модем, пред такъв направен с PC+Asterisk+карта/gateway? - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest martidim Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Какви са предимствата на IVR nаправен с модем, пред такъв направен с PC+Asterisk+карта/gateway? Не ми трябва стандартен IVR, а с много специфични функции, затова се налага да напиша собствена програма. Модема е най-евтиния вариaнт. В моя случай е достатъчна една телефонна линия за обслужване на клиенти, така че модем с V92 е идеалното решение. Търсих в доста сайтове за продажби, но нямат в наличност. Ако някой има останал от времената на dial-up интернета, се надявам да предложи цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 имам Acorp M56PIM. Не можах да намеря информация дали поддържа V.92 ако ти наметиш, и ти върши работа - пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest martidim Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 имам Acorp M56PIM. Не можах да намеря информация дали поддържа V.92 ако ти наметиш, и ти върши работа - пиши. Поддържа V92. Каква е цената ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts