Jump to content

Recommended Posts

Публикувано

Търся да купя модем с V92 протокол, по възможност външен и на US Robotics. Може и всякакви други модели като единственото условие е да поддържат V92 .

Отговорено

За какво ги ползваш? Може да кажа на едни да ми намерят малко...

Отговорено

За какво ги ползваш? Може да кажа на едни да ми намерят малко...

Пиша програма за IVR. Ползвам Acorp с V90 обаче не се поддържат всички команди на TAPI i SAPI. Трябва ми модем (външен или вътрешен), за да може да работи коректно примерно с разпознаването на натиснатата от потребителя цифра от клавиатурата на телефона. V92 е задължителен и при пускането на гласови съобщения по телефонната линия.

Интересуват ме не само модеми "на старо", но и нови (ако изобщо може да се намерят).

Отговорено

Какви са предимствата на IVR nаправен с модем, пред такъв направен с PC+Asterisk+карта/gateway?

Отговорено

Какви са предимствата на IVR nаправен с модем, пред такъв направен с PC+Asterisk+карта/gateway?

Не ми трябва стандартен IVR, а с много специфични функции, затова се налага да напиша собствена програма. Модема е най-евтиния вариaнт. В моя случай е достатъчна една телефонна линия за обслужване на клиенти, така че модем с V92 е идеалното решение. Търсих в доста сайтове за продажби, но нямат в наличност. Ако някой има останал от времената на dial-up интернета, се надявам да предложи цена.

Отговорено

имам Acorp M56PIM.

Не можах да намеря информация дали поддържа V.92

ако ти наметиш, и ти върши работа - пиши.

Отговорено

имам Acorp M56PIM.

Не можах да намеря информация дали поддържа V.92

ако ти наметиш, и ти върши работа - пиши.

Поддържа V92. Каква е цената ?

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.