Administrator kokaracha Posted May 24, 2010 Administrator Report Share Posted May 24, 2010 Купувам стари,работещи хардове 40/80 гб.Интереса ми е към предложения от минимум 2 от една и съща марка/модел хардове. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Имам две по две по 40. Имаш ми Skype-а. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator kokaracha Posted June 27, 2010 Author Administrator Report Share Posted June 27, 2010 UP ! Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts