he3 Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Купувам compact flash-cf карта 256мб град.Варна скайп за връзка:daniel_15_8 обявата важи само за варна цена до 6 лева Купувам compact flash-cf карта 512mb цена до 9 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Да не пускам "същата" обявя... И аз търся същото може и по-голяма но под 1Гб. Пак да е от Варна ако може тъй като ако Не тръгне тая идиотщина да не ме е яд . Разбира се 1 вата карта си е за колегата . Ако някой има 2 и ли повече тогава ще взема. За цената нямам претенции - според зависи, само да не е по-скъпа от тая в магазина Link to comment Share on other sites More sharing options...
he3 Posted April 19, 2010 Author Report Share Posted April 19, 2010 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
diyan Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Дано намерите за тази цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Аз купих една 4 гб нова ама искам да намеря по -малка друга марка да тест.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diyan Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 аз имам 16 ГБ от 1 година почти трябва да видя микротика дали цялата ще я познае, имате ли идея до колко гб разпознава? , а на 4 ГБ си бачка едно микротиче вече 1 година без ядове с 40 машини след него накачени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Мен зора ми е за HP 500 от една др тема.. нейска да познае 4 ката и съм бесен щото едни 33 лева.. еи така.. изгоряха и се надявам с друга карта да се разпознае да го прая РБ . иначе ще трябва да си правя гаргара с биоса му а това не ми се ще .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
he3 Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 нагоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
diyan Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Мен зора ми е за HP 500 от една др тема.. нейска да познае 4 ката и съм бесен щото едни 33 лева.. еи така.. изгоряха и се надявам с друга карта да се разпознае да го прая РБ . иначе ще трябва да си правя гаргара с биоса му а това не ми се ще .. Най вероятно е SDHC и затова не я познава!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts