Mile Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Купувам за една идея, която искам да пробвам отдавна изгорели медии. Интересуват ме само 100-ци. Дори само оптичната част ми върши работа. По едно или 2 влакна няма значение. Трябват ми 10 по две влакна и 24 по едно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 Все още търся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted April 26, 2010 Administrator Report Share Posted April 26, 2010 че за ко ти са Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 Дай медии ве ^^ Като е готов проекта ще постна цяло ревю. Принципно не е революция, а правено решение от руски доставчици. Просто на родна почва е малко по-хард за изпълнение поради много причини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted May 5, 2010 Author Report Share Posted May 5, 2010 up, все още търся! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Имам един оптичен модул от 3Com switch (дето се пъха отзад и е голям като ISA карта, и на тва оптичното нещо пише HP а на процесора там пише Broadcom), който се съмнявам да ми влезе в употреба, или да е достаъчно читав (чиста оптична част) понеже да не казвам какво е преживял. Искаш ли го ? - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted May 6, 2010 Author Report Share Posted May 6, 2010 Трябват ми стандартни медии.Всяка китайка по принцип става за това. Накрая ще си поръчам 20 нови и без това не са скъпи и ще ги жертвам баси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts