¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Интересува ме да може да се стъпва на 4 метра без проблем ( да не е на предела и ) . Желателно е да не е удряна много много . Приемат се оферти от цялата страна. За повече инфо на ЛС или 0886811477. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 И на мен ще ми е от полза една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon_Smith Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Все варненци ги искате тия стълби вземете си 1 и си я разхождайте по кварталите, само да не почнете да се чепката на кой работата ще се свърши първа Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted April 8, 2010 Author Report Share Posted April 8, 2010 Сигурно защото малко се краде тука.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcTuninG™ Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Стълбата е болна тема на кой ли не трябва а една нова КОДА е 300 лева аз имам една дървена 4мерта но друго е алуминиевата и аз бих вземал ако има Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted April 8, 2010 Author Report Share Posted April 8, 2010 Харесах една в практикер за 330лв. която в Алати е 282лв но и това е много до колкото разбрах от друга фирма в София Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts