karadev Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 сложих на рутера дд-врт викам чеки да го пробвам ко ше фане из махлата, и къде да го прасна еми то се вижда . ама бачка даже радио си слушам , сигнала е -84 -83 идеално това се намира в гр.Суворово , Варненско, само специалисти сме са сабрали тука . утре ше го слагам на покрива с една 360 да видим може да фана америка . малко да са посмеем, че таз криза ми разказа игрицата, не знам вие как сте ама аз .... www.karadev.net печатни платки, електроника, компютри, мрежи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted March 31, 2010 Administrator Report Share Posted March 31, 2010 бах брутално си го обесил Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Кризата всеки го удари или поне така виждам но трябва да се мисли позитивно иначе си... оут! А за рутерчето... ами няма да е очудя и ако на -90дБ имаш нет. Аз със нанота съм правил такива изпълнения - разбира се само за странички ставаше нета Като сложиш 360 я сложи Хоризонтална да стой да излъчва и в космоса и от обратната страна на земята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karadev Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 голям майтап са получи, мнооо сам доволен от коментарите я да питам аз, мога ли да махна тез пигтейли на рутера оригиналните и да сложа такива като на вирелес картите за писиай слотовете 4е са намират лесно. тез на тоя рутер струват 5 лева парчето www.karadev.net печатни платки, електроника, компютри, мрежи Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 За моженето - може. Този е с TNC нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielskiii Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 да TNC- са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts