Jump to content
  • 0

Безжична карта Xtreme Range 5 ПРОБЛЕМ

georgi

Question

Здравейте на всички от 1година се уча да работа с Микротик за момента проблеми сериозни съм нямал но сега се случва нещо ново за мен . Машината ми е 1,8GHz P4, 512RAM дънато ми е Gigabute945 . Машината си работи нормолно разпознава картата но в момента който реша да е пусна компютъра се рестартира :-[ :-/ :

Моля някой ако сее сблъсквал с подобен проблем да сподели какво ми отбягва. Благодаря и за форумчето полезно  ;D:D:);)

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Owner

Най вероятно харчи повече ток,отколкото може да даде PCI шината или захранването.Сменяй захранване и/или дъно .

Здравейте на всички от 1година се уча да работа с Микротик за момента проблеми сериозни съм нямал но сега се случва нещо ново за мен . Машината ми е 1,8GHz P4, 512RAM дънато ми е Gigabute945 . Машината си работи нормолно разпознава картата но в момента който реша да е пусна компютъра се рестартира :-[ :-/ :

Моля някой ако сее сблъсквал с подобен проблем да сподели какво ми отбягва. Благодаря и за форумчето полезно  ;D:D:);)

• 0

Незнам каво става но на последък много компютри купени преди година година и половина пристигат в офиса и те постоянно се рестартират и почти на всички проблема е захранването много рядко проблема е в рам памета. Според мен парво сменяш захранването и ако не се опрви сменяш и рам и трябва да си доиде на мястото.

• 0

Здравейте, значе направих следното сложих на старото дъно чисто ново захранване 600W Epsilon. С него пак същото се получава, после пробвах да подкарам микротика на ново дъно Intel i CPU-P4/3500. Обаче и така не можах да подкарам микротика на тея SATA дискове пробвах със стар хард с лентов кабел пак нестава, само един изнод има дъното IDE. Това го мъчех с версия 2.9.27 и нестана, после реших да пробвам дали ще тръгнат на рутер бордовете серия 133 с версия на микротик 3.0 Level4. Така проработиха картите в крайна сметка ще има още тестове но за момента неми остава време да ги мъча. Тествах на бързо на два борда в режим 5Ghz-turbo и резултати за мен не бяха задоволителни, при пряка видимост в офиса се вързана на -15db, скоростите бяха средно 22MB. Незадоволителен резултат за мен но това могат хаиваните. :)