peterol Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 някой слагал ли е скрипт за наностейшън2 за блокиране на клиенти със сигнал под определено ниво.става въпрос за хот спот и клиенти със лаптопи, примерно да не се закачат ако сигнала им е под -75.наното няма тази опция като микротика и ми подхвърлиха че е възможно да стане със скрипт инсталиран през телнет Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 И аз съм се замислял дали няма начин... Ама там малко ми куцат нещата :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanioomega Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Търсил сам доста из нета за това , но и аз нищо не намерих Еб.ш не еб.ш на .уя времето минава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiPSus Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Ами готов няма , но можеш да си напишеш такъв: с iwlist ath0 peers виждаш свързаните клиенти Ако питаш мен по добре си настрой ръчно ASK-a на 100-200 метра. ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts