¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Суичовете са от типа "Board Only" REPOTEC RP-1708 K. За повече информация на ЛС или на 0886811477. Намират се във Варна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwicky Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Ще ти звънна утре :'( Имат ли някакви загуби или си работят нормално ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 29, 2010 Author Report Share Posted March 29, 2010 При 65500 пинг на порт средно по 3-4 мин не са показали.. От това повече немога да кажа като цяло мрежата си работеше идялно. Просто се заменят с по-добри. Ако не ти вдигна прати смс да ти се обадя после. Пък и на тази цена едвали ще се занимавам да ги тествам по обстойно - по-скоро бих замерил някой с тях :'( п.п. За твое успокоение преди да ги пратя може да ги пусна на бързо пак да минат по няколко паРкета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwicky Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Мерси за изчерпателния отговор. На мен ми трябват около 5 работещи, за да закърпя едно трасе в едно село но ще ги взема всичките ще се свържа по телефона но не знам дали ще е днес че много работи ми се събраха :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 С колегата измислихме друга схема така, че тези са на Нова цена 30 лева! Тествани повторно ей сега :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 Запазени за Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts