NetworkAmateurs Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Здравейте Ще искам цена от доставчик на интернет.Но не знам колко международен и колко бг да искам. Как се определя съотношението, ако има правило? Става въпрос за 15 мегабита. Моля помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semoff Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Ами аз залагам на 1:4, т.е. на 1 Mbit НЕТ се падат 4 Mbit БГ. За сега всичко е ОК по тази схема В твоя случай 3 към 12, ама то зависи от нуждите. Може 3 да са ти малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 1 към 10 ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted March 27, 2010 Administrator Report Share Posted March 27, 2010 1:1 на цена х3 пестете шеипърите :'( Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon_Smith Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 И аз я карам на 1:4 и грижи нямам :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkAmateurs Posted March 27, 2010 Author Report Share Posted March 27, 2010 Благодаря на отзовалите се за информацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netronix Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 При мен пък 1:1,5 кво ползват толкова интернейшънъл не мога да разбера... Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 При мен 1:10 и даже незнам за чий ми е тоя international. Рядко минавам 50%. Пиъра царува из нашите чукари явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netronix Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Лесна е твойта знам аз :'( Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Лазаров Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 По мой наблюдения колкото повече трафик ползваш толкова повече съотношението е в полза на BG до 20Мбит - съотношение 1:4 до 100Мбит - съотнощение 1:6 над 300Мбит - съотношение 1:10 големия трафик води до увиличаване на P2P който там над 90%-95% си е български в момента преобладаващ външен са тъй наречените социални мрежи: Facebook, Twitter, MySpace, Youtube тука ми е интересно какво е съотношението между социалните мрежи, ако някой има наблюдение нека сподели. Друго интерсно е ако някой ползва ntop какво е съотношение: - tcp/udp/icmp - p2p/http/ftp/mail - среден пакет Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTLF Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 А някой може ли да каже средни цени бг/интернешанъл от различни телекоми от които копувате нета:'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon_Smith Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Цените винаги са различни, зависи от града в който си, зависи колко ще купуваш дали преноса до теб ще си го осигуряваш сам и не на последно място зависи и какъв пазарлък ще направиш, защото твърди цени няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTLF Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Да, аз знам че твърди цени няма, но все пак средни цени някакви:'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Те цените на нет-а нямат значение. Ти приходната част реши пък тия цени за нет няма какво да те вълнуват. Оти интернет доставчиците станахме, като мтел, глобул и бтк. Всички имаме по 1000 юзера, а те у квартала са 500 сите живи. И 2-ма на гурбет в британско да мият пилета. Вероятно и у секи гроб по 2-лана и 3 джиесема има та излизат точно сметките :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts