Тодор Лазаров Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 имам в офиса едно дъно: ECS P4VMM2 на някой да му се намира CPU за това дъно, но не Celeron, по възможност P4 колкото повече Mhz толкова по-добре. мисля че версията е http://www.cpu-upgrade.com/mb-ECS/P4VMM2(V1.1A).html Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudY-ElectriC Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 имам в офиса едно дъно: ECS P4VMM2 на някой да му се намира CPU за това дъно, но не Celeron, по възможност P4 колкото повече Mhz толкова по-добре. мисля че версията е http://www.cpu-upgrade.com/mb-ECS/P4VMM2(V1.1A).html Ето ти един линк на една фирма цък …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan_ruse Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 на никого не препоръчвам да се доверява на дъно Елитгруп /елиттруп ;)/ . Имал съм вземане-даване с тази марка в миналото а и една добра дума не съм чувал !!! ако случайно не знаеш .... го имай в предвид. поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Лазаров Posted March 21, 2010 Author Report Share Posted March 21, 2010 Аз знам но има едно и се търкаля в офиса, ще му взема един пентиум за 20 лева и за shell конзола ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Много марки са се излагали през годините. С малко късмет и електролитни кондензатори няма да ти се налага да сменяш Аз бих опитал да подкарам всичко, ако си нямам друга работа в момента, или ако смятам че ще го шитна на печалба Или ако съм в настроение за експериментиране А то преди 100 години имаше едни дънца PCChips - после гледам на сайта на PCChips че са ги купили от ECS (Elitegroup Computer System) и.. направо ... но то и цената им е малко по-ниска И съпорта им е малко позакърпен в сравнение с преди .. може би. Така че... късмет пожелавам - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts