Jump to content

Монтажните болтове за адаптерите на ODF а - липсват пак...

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

Днес за пореден път ми пристигна одф без тия малките болчета. От различна фирма е и пак е така. Значи предния път като зададох въпроса на другите - казаха, че в комплекта липсват. То не ми дреме толкова за стотинките който струват но днеска из магазините не намерих толкова малки! А не става въпрос за 10 броя ами над 100.... Иначе на пластинките който са си на адаптера пак се държи ама не ми харесва.. малко се мотае насам - натам. При вас как е или аз съм каръка ::) .

Здравейте ,DJ69 изглежда не знаеш от къде да купуваш , пък май ти е харесало да те минават ::) (или беше до 3 пъти а? )

"Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн

"...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт !

• Owner

Здравейте ,DJ69 изглежда не знаеш от къде да купуваш , пък май ти е харесало да те минават ::) (или беше до 3 пъти а? )

иии стига дразни човека де :)

че сигурно му се реве

Разликата между английските ,руските и българските форуми:

в английския форум задаваш въпрос, отговарят

в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо

в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост

Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си.

-------------------

Когато фактите говорят и боговете мълчат

Ами я ми кажи на Л.С. от къде да купувам тогава като много знаеш! Мен не ме бърка за болчетата аз като се обадих на първата фирма от която за 1 ви път и за последен пазаря щото решили да си извикат еконтаджията в техния офис и доставката ми стъпа на 16 лв - Майна та му на 10 те лв не ме събарят, въпроса е принципен много мразя такива мизерници. Ако имаш желание пиши тук или на л.с. Да не говорим за другата схема на една друга фирма където от нищо те цакат с 11лева. Като вземеш напълно окомплектован одф или на части разлика в елементите няма! Разлика в количеството няма! Не е сглобен но е с 11лв без ддс по-скъп. И пак ги няма болтовете ::). Майната му ще си ги купя стига да намеря такива малки.

Сега мерих отвора на ламарината е 2мм, а на адаптера около 2.2мм. Обаче най-малките болтове за ламарина който видях днес са 2,9мм . Явно ще е по-забавно от колкото очаквах :) .

Сега мерих отвора на ламарината е 2мм, а на адаптера около 2.2мм. Обаче най-малките болтове за ламарина който видях днес са 2,9мм . Явно ще е по-забавно от колкото очаквах [img alt=:)]http://mikrotik-bg.net/Smileys/default/smiley.gif .

На ODF'a са ф 2 mm Х 5 mm стандартни са, и друго къде намери 2,9мм НЯМА такива стандарта е ф 3mm . Остана да те питам с какво мериш с линийка , дърводелски и шивашки метър ;)

снимки на 2 и 3 мм болтчета, 2мм са от одф

212281916018121015161268512948wPuQ75i4Nx2TGoGewhQP.JPG

2475729419819459471268512936WU55h3OQamb9IHu2Z6Au.JPG

"Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн

Това са така наречените 'самонарезни' (а са и с фрезинкови глави) аз говоря за 2 и 3 мм със стандартна милиметрова резба(каквито търсиш за ODF'a 2мм х 5 мм(може да са и по дълги има къде да се 'приберат' само повече навиване което не е чак такъв проблем)

Знам ама нали за стандартна резба трябва да има и резба на ламарината ? А то няма! Затова със самонарезни мислех да го правя.

Такива съм взимал от въпросната фирма и нямах ядове(виж резбата може да е под боята с болче 2мм пробвай да го навиеш или с метчик 2мм ги мини )

19654880205067310591268576352f4NH1UwWIE8C15NnPJDx.PNG

С метчика ги изпатках сега с М2 болтове е супер :( . Само трябва да потърся и да купя утре, че намерих само 10 тина из чарколяците.