Jump to content

Max Telecom - отзиви ?


¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

Налага ми се да имам покритие над моя роден град и то по-добро от колкото може да го предостави моята скромна wifi мрежа. Интересува ме някой ползва ли ги? Имам оферта която като цифри е много добра просто ме интересува как е като нет, стабилност, изобщо като цяло? Няма да се ползва за п2п, а предимно за managment , web. Благодаря!

Link to comment
Share on other sites

Не ти трябва.

В смисъл ? Какви са ти отзивите от тях? Аз се рових доста из нетя и 90% бяха негативни. Но в момента през тоя GPRS ми излиза златно (над 30лева) при положение, че НИЩо не правя дето се вика дори и за web не го ползвам.. Просто отдавна е минало времето когато бях свикнал с ограничението по мегабайти.
Link to comment
Share on other sites

Да ! Хах ама такава куца оферта няма никъде. След еди си колко мегабайта ти слагат брадвата на макс 16к. Освен това е на USB само.. Докато модема на тия е на лан което за мен е доста по-добър варянт - има голяма гъвкавост.

Link to comment
Share on other sites

В момента ползвам такъв интернет и след "брадвата" интернета си е перфектен за браузване,скайп,теглене на неголеми файлове.Не забравяй,че имам интернет навсякъде.Нещо непостижимо за Макстелеком.

Link to comment
Share on other sites

Какви скорости постигаш преди и след ? Kато гледам неограничения е само за тези който си купят и лаптоп. Освен това 20 лева на месец за 2 мегабита мисля, че е добра оферта.

Link to comment
Share on other sites

В началото скоростта е 2-3 Мбит.Правиш 2.5 Гб и минаваш на 128 Кбит.Преди да взема това устройство,пробвах Макстелеком.Пълно разочарование.В един от най-големите квартали на Благоевград нямаше никакво покритие.Стори ми се като Wi-Fi,тук има,там няма и се отказах.Например в Румъния за едно евро повече предлагат включени 6 Гб на месец,но ние не сме Румъния.  :) И още нещо,ако пътуваш,просто този интернет е незаменим.А що се отнася до лаптопа,ние с един приятел си разделихме нещата.Той взе лаптопа,тъй като аз си имах лаптоп.Но дори и така да е,лаптопа няма никакво оскъпяване.Даже HP Mini е на много ниска цена.Дори и кеш да го платиш,не можеш да го намериш на тази цена.

Link to comment
Share on other sites

Ама с лаптоп ли го взе и колко ти е на месец ? Че сега гледам сайта офертите са различни от това което бях гледал в началото.. Румънците са супер напред в което и отношение да ги погледнеш. При мен няма чак толкова места където ще го местя.. има точно 3 където ще го ползвам и е ми е много нерентабилно да пускам wifi мрежа за мен само... освен това там има 100% покритие този оператор и модема подържа ethernet което е голям плюс за мен. За покритието им - да във Варна в също големи квартали - нямат! Но там аз пък имам wifi та :) .

п.п. е 4 ти лаптоп много ще ми стане ??? .... хептен ще ми се смеят..  ???

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Оказаха се найстина много некоректни меко казано. Значи, дадоха ми оферта при която модема не се плаща! И таксата на месец е по-ниска от тази обявена в сайта. Добре всичко но накрая трябвало да платя ~ 160лева за модема и видите ли той оставал за мен ( къде ще си го вра незнам ) - съответно се отказах! В офертата едно после друго е те накрая ще искат и 3 то..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Имат 2 типа у-ва и едното е на истина мобилно като флашка но другото си е като малко рутерче за сметка на това има по-добро покритие. Като цяло имат покритие но не става само за web.

Analog Audio™

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.