Jump to content

Max Telecom - отзиви ?


¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

Налага ми се да имам покритие над моя роден град и то по-добро от колкото може да го предостави моята скромна wifi мрежа. Интересува ме някой ползва ли ги? Имам оферта която като цифри е много добра просто ме интересува как е като нет, стабилност, изобщо като цяло? Няма да се ползва за п2п, а предимно за managment , web. Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ти трябва.

В смисъл ? Какви са ти отзивите от тях? Аз се рових доста из нетя и 90% бяха негативни. Но в момента през тоя GPRS ми излиза златно (над 30лева) при положение, че НИЩо не правя дето се вика дори и за web не го ползвам.. Просто отдавна е минало времето когато бях свикнал с ограничението по мегабайти.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ! Хах ама такава куца оферта няма никъде. След еди си колко мегабайта ти слагат брадвата на макс 16к. Освен това е на USB само.. Докато модема на тия е на лан което за мен е доста по-добър варянт - има голяма гъвкавост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента ползвам такъв интернет и след "брадвата" интернета си е перфектен за браузване,скайп,теглене на неголеми файлове.Не забравяй,че имам интернет навсякъде.Нещо непостижимо за Макстелеком.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви скорости постигаш преди и след ? Kато гледам неограничения е само за тези който си купят и лаптоп. Освен това 20 лева на месец за 2 мегабита мисля, че е добра оферта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото скоростта е 2-3 Мбит.Правиш 2.5 Гб и минаваш на 128 Кбит.Преди да взема това устройство,пробвах Макстелеком.Пълно разочарование.В един от най-големите квартали на Благоевград нямаше никакво покритие.Стори ми се като Wi-Fi,тук има,там няма и се отказах.Например в Румъния за едно евро повече предлагат включени 6 Гб на месец,но ние не сме Румъния.  :) И още нещо,ако пътуваш,просто този интернет е незаменим.А що се отнася до лаптопа,ние с един приятел си разделихме нещата.Той взе лаптопа,тъй като аз си имах лаптоп.Но дори и така да е,лаптопа няма никакво оскъпяване.Даже HP Mini е на много ниска цена.Дори и кеш да го платиш,не можеш да го намериш на тази цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама с лаптоп ли го взе и колко ти е на месец ? Че сега гледам сайта офертите са различни от това което бях гледал в началото.. Румънците са супер напред в което и отношение да ги погледнеш. При мен няма чак толкова места където ще го местя.. има точно 3 където ще го ползвам и е ми е много нерентабилно да пускам wifi мрежа за мен само... освен това там има 100% покритие този оператор и модема подържа ethernet което е голям плюс за мен. За покритието им - да във Варна в също големи квартали - нямат! Но там аз пък имам wifi та :) .

п.п. е 4 ти лаптоп много ще ми стане ??? .... хептен ще ми се смеят..  ???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Оказаха се найстина много некоректни меко казано. Значи, дадоха ми оферта при която модема не се плаща! И таксата на месец е по-ниска от тази обявена в сайта. Добре всичко но накрая трябвало да платя ~ 160лева за модема и видите ли той оставал за мен ( къде ще си го вра незнам ) - съответно се отказах! В офертата едно после друго е те накрая ще искат и 3 то..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Имат 2 типа у-ва и едното е на истина мобилно като флашка но другото си е като малко рутерче за сметка на това има по-добро покритие. Като цяло имат покритие но не става само за web.

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.