¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Явно някой хора не спят, а се чудят как да прецакат хорицата. Ето това го снимах из града.Остави ме замислен... Дори и правописна грешка има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted February 12, 2010 Administrator Report Share Posted February 12, 2010 еее за таковане са вече.. кой ли ще се облагодетелства от тая работа. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 Незнам но звънях на оператора тъй като не е логично те да си правят сайт в хит.бг.... и ми отговориха, че незнаели за какво става на въпрос. Това дали е така дали не не ми се коментира щото не се знае . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted February 12, 2010 Administrator Report Share Posted February 12, 2010 Незнам но звънях на оператора тъй като не е логично те да си правят сайт в хит.бг.... и ми отговориха, че незнаели за какво става на въпрос. Това дали е така дали не не ми се коментира щото не се знае . трябваше да пуснеш сигнал за измама. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 Аз им казах те не проявиха никакъв интерес - все едно, че е нормално!Или е тяхно дело или не им пука изобщо, но тоя номер е регистриран на някой на името за да се ползва така... не е "анонимен" още повече божа работа колко взема на смс ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 то и сайта "get globul" е същото толкова добре направен както и "флайера" лепнат там. принципно само някой изключително ТЪП би пратил смс на такава глупост Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts