¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Значи няма значение с колко порта са. Трябва видимо да не изглеждат подпалени и т.н. Т.е. да имат поне вид. Не ми трябват такива от рода на неомонтанските.... интересуват ме по-висок клас! Приемам оферти от цялата страна, за повече информация на ЛС или 0886811477. DELL,HP,CISCO,3com и аналогични марки са за предпочитане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 Обявата е валидна още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achov Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Ако проявиш интерес имам 3com switch с 24 порта. Работещ. За повече информация скайп: achovbaby Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 Аз това го виждам като 10мегабитов HUB. И бих го купил за символична цена за музея ми иначе за нищо неможе да се ползва.. п.п. http://support.3com.com/infodeli/tools/hubs/ss3/baseline/1644/dua1644-0aaa03.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
achov Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 100 mb/s лично тестван от мен, до максимална скорост. Но както и да е. Ти си решаваш п.п. какво разбираш под символична цена? п.п.2 с това "иначе за нищо неможе да се ползва" доста ме развесели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 21, 2010 Author Report Share Posted February 21, 2010 Добре де на pdf той ли е ? И ако е той къде пише 100мб ? Не споря просто гледам техническата му документация. Още повече пък да е managment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted February 21, 2010 Administrator Report Share Posted February 21, 2010 Добре де на pdf той ли е ? И ако е той къде пише 100мб ? Не споря просто гледам техническата му документация. Още повече пък да е managment. не е той има точно такива 100мбит умни суичове, имахме ама по едно време почнаха да му спират портовете (бяхме го взимали втора ръка) иначе ей това мяся отвътре Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 21, 2010 Author Report Share Posted February 21, 2010 По модела който ми даде човека това ми излезе... . Освен да е както някой D-Link ове с 1 модел има 100мб и гигабит . Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Колега и аз имам един такъв ретро 3ком 3c16900 http://www.mtmnet.com/3C16900.htm 1 100mb port i 24 10mb Ако имаш интерес , цената е символична че само прах събира може и бартер за някоя евтина антенка или нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 Обявата е валидна все още! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspi Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Едно Cisco 3500 XL с няколко изгорели порта ми се въргаля някъде. Стартира, но не си минава теста, пък и два от LAN чиповете му нещо много греят. Държа го заради захранването, че имам няколко здрави от този модел в мрежата, ама и на тях им е време за смяна, така че мога да се разделя с него на еквивалентната стойност на няколко бири Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdesign Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Имам две изгорели гигабитови SMART SMC-та, ама шефа ще каже че "правя далавери", ако ти ги предложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
promind Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Allied telesis 24 порт 10/100Mbps smart managed switch. Свети като коледна елха, но има вид. За цена на ЛС или скайп: ddobreff http://www.techstream.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts