PcTuninG™ Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Колеги моето питане е ако сложа на Rocket M5 2 бр Грид антени едната за Н а другата за V дали ще се получи
Ivo Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Не би трябвало да има проблем. Въпроса е дали е икономически оправдано, освен ако нямаш много излишни антени и излишно покривно пространство
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Според мен зависи за какво растояние си говорим. Ако е на по-малко може с двоен облъчвател то и на голямо трасе може но мисля, че се губи смисъла... п.п. Да не спамя по на долу темата по въпроса за изработката - като цяло съм много доволен от продуктите който съм разглеждал особено от вътре. Малко си личи типичния Хамерикански манталитет, а именно купуваш и пускаш за няколко минути независимо колко си образован в тази насока. Найстина доста е мислено за повечето неща малко още съм резервиран към нано тата и капачето им където влиза лан кабела отностно влагозащитеноста но засега работи от както съм го сложил .
PcTuninG™ Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Не го правя от гледна точка на цената , че е по евтино а дали ще е по рентабилно може да е по добре от техните антени който предлагат всичко трябва да се пробва
Ivo Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Онзи ден ми дойдоха Rocket Dish-овете ама чакам малко да утихне ветреца и ще тествам как са като усилване и прослушване между H и V. Иначе като изработка ме кефят. Всичко си е направено перфектно и са помислили и за най малкия детайл.
Administrator Велин Posted February 5, 2010 Administrator Report Posted February 5, 2010 Онзи ден ми дойдоха Rocket Dish-овете ама чакам малко да утихне ветреца и ще тествам как са като усилване и прослушване между H и V. Иначе като изработка ме кефят. Всичко си е направено перфектно и са помислили и за най малкия детайл. на същото мнение съм, изработката е добра. Не отговарям на постове написани с шльокавица!
PcTuninG™ Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Няма спор добра е но никой не казва колко прекарва как се държи . Имам наблюдения, че като завали сняг се натрупва на облъчвателя от пред сняг и става на лед и то много дали има влияние
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 За гридовете има проблем от сняг/лед. Но то това не е проблем на AP то .
Administrator Велин Posted February 5, 2010 Administrator Report Posted February 5, 2010 Няма спор добра е но никой не казва колко прекарва как се държи . Имам наблюдения, че като завали сняг се натрупва на облъчвателя от пред сняг и става на лед и то много дали има влияние Не чететеее ама хич, даже и пикс има качени, А относно снега , когато това е за притеснение се слага радом. Не отговарям на постове написани с шльокавица!
Recommended Posts