Jump to content

Rocket M5 със грид антени ?

PcTuninG™

Recommended Posts

Колеги моето питане е ако сложа на  Rocket M5  2 бр Грид антени едната за Н а другата за V дали ще се получи  :)

468x60_free.jpg

Не би трябвало да има проблем. Въпроса е дали е икономически оправдано, освен ако нямаш много излишни антени и излишно покривно пространство :)

Според мен зависи за какво растояние си говорим. Ако е на по-малко може с двоен облъчвател то и на голямо трасе може но мисля, че се губи смисъла...

п.п. Да не спамя по на долу темата по въпроса за изработката - като цяло съм много доволен от продуктите който съм разглеждал особено от вътре. Малко си личи типичния Хамерикански манталитет,  а именно купуваш и пускаш за няколко минути независимо колко си образован в тази насока. Найстина доста е мислено за повечето неща малко още съм резервиран към нано тата и капачето им където влиза лан кабела отностно влагозащитеноста но засега работи от както съм го сложил :) .

Не го правя от гледна точка на цената , че е по евтино а дали ще е по рентабилно може да е по добре от техните антени който предлагат всичко трябва да се пробва  :)

468x60_free.jpg

Онзи ден ми дойдоха Rocket Dish-овете ама чакам малко да утихне ветреца и ще тествам как са като усилване и прослушване между H и V. Иначе като изработка ме кефят. Всичко си е направено перфектно и са помислили и за най малкия детайл.

• Administrator

Онзи ден ми дойдоха Rocket Dish-овете ама чакам малко да утихне ветреца и ще тествам как са като усилване и прослушване между H и V. Иначе като изработка ме кефят. Всичко си е направено перфектно и са помислили и за най малкия детайл.

на същото мнение съм, изработката е добра.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Няма спор добра е но никой не казва колко прекарва как се държи . Имам наблюдения, че като завали сняг се натрупва на облъчвателя от пред сняг и става на лед  и то много дали има влияние  :) 

468x60_free.jpg

• Administrator

Няма спор добра е но никой не казва колко прекарва как се държи . Имам наблюдения, че като завали сняг се натрупва на облъчвателя от пред сняг и става на лед  и то много дали има влияние  :)

Не чететеее ама хич, даже и пикс има качени, А относно снега , когато това е за притеснение се слага радом.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!