NoLimit Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Търся трансформатор искам същия този модел на снимки, втора употреба и работи нормално без забива. Изпраща на куриер ЕКОНТ сметка на купувач. Контакти скайп: xakepbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Малко OFF Topic - Извинявам се! Но трансформатора неможе да забива .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted January 21, 2010 Administrator Report Share Posted January 21, 2010 втора употреба няма да намериш виж по - добре от фирмата нов Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Всеки трансформатор който отговаря на тези параметри (реално) Ти върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMaDa_MaStEr Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 [14:00:25] VIKI-B: мощността е 500 вата, а цената е 61,80 лв. без ДДС с бълг. клеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoLimit Posted January 21, 2010 Author Report Share Posted January 21, 2010 [14:00:25] VIKI-B: мощността е 500 вата, а цената е 61,80 лв. без ДДС с бълг. клеми Разбирам, имам нужна 500 вата, но не ми трябва нова, искам втора ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtbg59 Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 "Търся трансформатор искам същия този модел на снимки, втора употреба и работи нормално без забива. Изпраща на куриер ЕКОНТ сметка на купувач. Контакти скайп: xakepbg" "Разбирам, имам нужна 500 вата, но не ми трябва нова, искам втора ръка." Научи Българския език !!! "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 пpекалено е евтин за 500ва! p.s. Сега видях табелката на трафа от PC, че на gsm -а мн мн не се разбира.. "ArMaDa_MaStEr не бъркайте W с VA! Но пак ми се струва прекалено евтин за параметрите си дори ме се чудя дали да не поръчам за тест... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMaDa_MaStEr Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 това кадето съм постнал че е 500 вата не сам го казал аз а от фирмата производител и чесно казано не знам каква е разликата между W и VA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 дели на 0.7 грубо и получаваш разликата Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Именно . Аз го смятам по 0.65 - 0.7 . Иначе тоя траф 500VA ти идва към 350W . Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00b Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 също така може да се раздели на корен квадратен от 2[glow=red,2,300], но това само по желание [/glow] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMaDa_MaStEr Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 значи се опитват да ме меткат трета глуха все тая защото не съм копувал такъв но е хубаво да се знае защото вярвам че и други освен мен може да се заблудят Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Пройзводителите почти винаги дават във VA стойностите където са по-високи. Според мен си е рекламен трик - може и да греша . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 същото като гигабайтите на хардовете Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts