¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Попаднах на това : http://smartcom.bg/main.phtml?sid=80&mid=5
kmeta Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 имам два такива от около 4 години. не забиват, но без защита портовете горят на поразия.
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted January 13, 2010 Author Report Posted January 13, 2010 нещo като smart+pico ли е, има ли web?
insertoff Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Да и аз бях взел преди няколко години 2-3 бр.Все още работят някъде по мрежата. Това което прави pico+ smart switch реализира и тоя суич. Макар да са направени по друг начин функциите. Управлява се с тяхна програмка.
kmeta Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 няма web. само с програмче. имаше вариант с запоени газоразрядници и POE.
Administrator Велин Posted January 13, 2010 Administrator Report Posted January 13, 2010 интересно и ленсно лоу кост решение за някои проблеми ако има защити на портовете ше зема един да го тествам . Не отговарям на постове написани с шльокавица!
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted January 18, 2010 Author Report Posted January 18, 2010 Оф нещо не ми отваря линка му.. А нали при пико + смарт примерно се "губи" един лан порт за да се вържат пикото и смарта..При този напрактиа е вързано вътре на самата платка и си има 8 пълноценни порта ?
Administrator Велин Posted January 18, 2010 Administrator Report Posted January 18, 2010 Оф нещо не ми отваря линка му.. А нали при пико + смарт примерно се "губи" един лан порт за да се вържат пикото и смарта..При този напрактиа е вързано вътре на самата платка и си има 8 пълноценни порта ? ем ползвай тогава Клевъра със софта за уравление няма ти трябва пико Не отговарям на постове написани с шльокавица!
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted January 18, 2010 Author Report Posted January 18, 2010 Ами аз днеска много го разцъках clevera и по ми хареса от смарта особено като държане на софтуера през пикото.. Иначе за софта на Realtec не съм тествал ама утре може да пробвам . Но този не бях го виждал... p.s. Да ама няма да е утре май, че нямам инсталнат линукс за тестове . p.s.2 Освен ако не изровя някой боза за winxP .
Recommended Posts