ianiovski Публикувано преди 7 часа Доклад Сподели Публикувано преди 7 часа (Редактирано) Здравейте от доста време имам проблеми със чиния LHGGR , при вземане на адрес от клетката ми дава тази грешка lte1 mbim: >>> E #14 - connect: connect, error: FAILURE. Дори някой път ми се губи връзката и не си взема IP адрес от клетката поради тази грешка. С последната версия на модема съм, Router OS и той е до последна версия. Направил съм си скрипт при който ако загуби връзката първо да рестартира lte1 интерфейса и след това ако не става да рестартира чинията (проверката е на 1 час). При този вариант ми прави впечатления че някой път се орпавя още при рестартирането на lte1 интерфейса, но като забият нещата трябва да минат 2 рестартирания (2 часа ) и чак тогава се оправя. Нивото насигна е добро. Quote /interface lte set [ find default-name=lte1 ] allow-roaming=no band=3 network-mode=lte /interface lte apn set [ find default=yes ] apn=internet.vivacom.bg default-route-distance=1 ip-type=ipv4 use-network-apn=no use-peer-dns=no Редактирано преди 7 часа от ianiovski Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване