ianiovski Публикувано вторник в 19:55 Доклад Сподели Публикувано вторник в 19:55 Здравейте на село съм сложил въпросната антена и когато я сложих лятото сигнала беше доста добър изкарваше до 100 Mbit/s: И след като застудя времето скоростта значително падна и в момента ситуацията е така: Това са ми настройките, ползвам е за гледане на IPTV през VPN и преди нямаше насичания в картината, сега доста често се случва да накъсва и да замръзва картината. Като цяло няма някакви препядствия пред него, закрепил съм я здраво. Това са настройките на интерфейса: /interface lte apn set [ find default=yes ] add-default-route=yes apn=internet authentication=none default-route-distance=2 ip-type=auto name=default use-network-apn=yes use-peer-dns=yes /interface lte set [ find default-name=lte1 ] allow-roaming=no apn-profiles=default band="" disabled=no !modem-init mtu=1500 name=lte1 network-mode=3g,lte sms-protocol=auto sms-read=no Това бяха и скоростите като я монтирах: Quote UDP recieve 62.6 Mbps UDP send 106.0 Mbps UDP both 50.1 Mbps/53.7 Mbps TCP recieve 62.5 Mbps TCP send 59.0 Mbps TCP both 35.6 Mbps/47.8 Mbps Лошото е че нямам на по-високо място където мога да я монтирам. Ако може да ме посъветвате какво да направя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено сряда в 09:04 Доклад Сподели Отговорено сряда в 09:04 Нивото е отлично според мен: Когато застудее, хората прекарват повече време пред телевизорите/телефоните/компютрите и натоварването на мрежата се увеличава с едно поне 30%. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено сряда в 19:29 Администратор Доклад Сподели Отговорено сряда в 19:29 Клетката явно е на лимитран порт ако е на оптика, ако е на релейка още по божа работа. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ianiovski Отговорено сряда в 19:44 Автор Доклад Сподели Отговорено сряда в 19:44 (Редактирано) Значи да не си правя гимнастики да я местя и до настройвам, въпреки че то няма и на къде, когато я слагах това беше най-доброто място с най-силният обхват. Иначе рядко някой ден сигнала на SINR държи по-добро ниво около 15, но през повечето време е в оранжево. Дори сега в момента не знам защо ми е орязало другите параметри: Иначе сигнала като цяло е много зле в цялото село. Село Рогозен област Враца, ако някой може да се ориентира по карта с клетките от къде и как взима, но надали ще има някаква информация. Редактирано сряда в 19:50 от ianiovski Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ianiovski Отговорено сряда в 20:04 Автор Доклад Сподели Отговорено сряда в 20:04 (Редактирано) Нещата май се позакрепиха, сега не знам дали е случайност, но на APN профила ми беше default, не съм добавял профил, когато я монтирах и всичко си заработи. Сега му добавих: /interface lte apn add name=vivacom apn=internet.vivacom.bg use-peer-dns=yes и махнах отметката на 3G и оставих само LTE. И я заключих на 1800 Mhz на Band 3 Редактирано сряда в 20:31 от ianiovski Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено четвъртък в 15:41 Администратор Доклад Сподели Отговорено четвъртък в 15:41 cellmapper.net Инсталирай си на телефона и направи обиколка пеша на селото. Всички клетки ще си изпеят възможностите посоките и т.н. https://www.cellmapper.net/map?MCC=284&MNC=3&type=LTE&latitude=43.52136207714423&longitude=23.714221068761134&zoom=15.534555167605925&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false&imperialUnits=false По карта при вас няма клетка само в трите околни села има. Но пак казвам инсталирай приложението и се разходи бавно в голям радиус около къщата за да се обнови картата. може да се наложи да насочиш в друга посока антената. ---- dns на вивашит не бих ползвал обновяват го на 24ч и е много по бавен от гугъл или клаудфаер 8,8,8,8 /1,1,1,1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ianiovski Отговорено четвъртък в 21:03 Автор Доклад Сподели Отговорено четвъртък в 21:03 Ми ще тествам да видя, иначе в момента антената ми съм я насочил към клетката в Малорад. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване