Jump to content

Recommended Posts

Отговорено

Kak  ей така без причина ? На колко метра му е захранването? Пробвали да го сетнеш на default?

Отговорено

Захранването си е до него.На метър разстояние.Не съм го ресетвал,но досега не е имало проблеми.

Отговорено

Не помня пък и няма как да вляза да видя има ли да сейфаш настройките на компа... и да го ресетнеш и после да ги лоаднеш на ново ако не ти се играе ръчно..

Отговорено

Мислех си  и аз да слагам но после сметнах, че няма смисъл. В момента работи много добре просто съм очарован от сапунерката.

Отговорено

Аз пък не съм много очарован от сапунерката.За 150 лв очаквах повече.А някой знае ли дали ако се сложи DD-WRT ще е напълно функционално за някакъв период или веднага трябва да се активира?

Отговорено

Какво точно не ти хареса ако не е тайна . Виж снимката... малко АП та са се държали на това ниво 3 дена без да прекъснат..

post-61-130900725487_thumb.jpg

Отговорено

Не че не ми харесва.Не знам сега откъде дойде този проблем с рестартирането.При положение,че нищо не е пипано.Всъщност днес само махнах един мак-адрес от списъка в устройството и започнаха проблемите.Сега го върнах отново и не се рестартира.Не разбирам защо се получава така.

• Администратор
Отговорено

да не е активиран някой watchdog

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 /  RB952Ui-5ac2nD-TC

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Отговорено

Не е активиран Watchdog.Нали написах...махнах един адрес от листата и започна да се рестартира.И друг път съм добавял и махал адреси и не е имало проблеми.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.