Jump to content

к анална мрежа

Recommended Posts

Здравейте някой получил ли е нов договор от Юнайтет файбър след като те са взели каналната мрежа? Предполагам че не и ми е чудно на какво основание ще ми взимат парите и не е ли сега момента за колективна жалба?

Питахме адвокатска фирма, отговори че всичко е точно и изпипано.

Друг е въпроса че в някой населине места мрежата не е тяхна а общинска.

Проучи казуса с гр.Перник.

Edited by px1

На 1.12.2024 г. at 6:20, space написа:

Здравейте някой получил ли е нов договор от Юнайтет файбър след като те са взели каналната мрежа? Предполагам че не и ми е чудно на какво основание ще ми взимат парите и не е ли сега момента за колективна жалба?

До момента вие ползвахте каналната мрежа на б т к ?

Analog Audio™

Преди 20 часа, master написа:

До момента вие ползвахте каналната мрежа на б т к ?

Не схванах ироничния въпрос? Да ползвам ,канална мрежа и все повече се чудя за какво плащам , всмисъл по кадастър те нямат нишо, нямат нищов градчето и  се чудя как да ги чеша?

Плащаш поради няколко основни причини.. защото нямаме държава, защото някой хора подариха б т к на чужди интереси, защото сме разделени и т.н. Ако трябва да сме честни те нямат нищо на много места. Сега съвсем друг е въпроса как са "уредили" нещата документално? Не е лошо да се консултираш с адвокат и то не един, от личен опит смея да твърдя че и там има хора които не си знаят материята както трябва. Ерп тата също на много места нямат нищо но искат пари което до колкото ми е известно с точните адвокати пада в канала.

Analog Audio™

Преди 20 часа, master написа:

Плащаш поради няколко основни причини.. защото нямаме държава, защото някой хора подариха б т к на чужди интереси, защото сме разделени и т.н. Ако .....

Абсолютно си прав и аз така мисля,но за съжаление съм сравнително малка фирма с ограничени възможности, а и съм сигурен че ако сега се обединим няколко фирми с подходящите адвокати може и да постигнем нещо ,мойте възможности са до тук разговарям с 5-6 колеги ,но колкото повече се съберем ще има по голяма тежест....поне така мисля?  Пък и сега е момента докато е каша и при тях!

• Like 2