Jump to content
  • 0

Захранване на устройство на 12V по PoE ?

ianiovski

Question

Здравейте, имам 2 камери които нямат PoE и съм ги захранил с PoE инжектори на 12V. Обаче ще сменям Микротика, такъв с PoE портове, който ще  го захранвам с адаптер на 28V. Искам да елиминирам адаптерите на камерите и PoE инжекторите от страна към Микротика . Обаче Микротика изкарва 24V на PoЕ, нямам вариант да си избирам на колко V да ми пуска, както е на CRS112  на 48/24V, но не и на 12V. Има ли някаква възможност да се случи това ?  

Edited by ianiovski

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

По принцип ще слагам  RB960PG, но просто CRS112 го дадох като пример, защото може да работи с две различни захранвания. Значи да си търся захранване на 12V и така вече ще изкара на портовете 12V .

• 0

Aко намериш 13,8v няма да сгрешиш. Микротика има загуби както и кабела. Другия вариант вземаш захранване за лед 12v което има тример за корекция на изходното напрежение. Аз лично бих си оставил 28v и на всяка камера конвертор към 12.

Analog Audio™

• 0
  • Administrator

Meanwell DR-75-12, чиста работа.

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 0

В момента съм с PoE инжектори и искам максимално  да елиминирам захранванията и кабелите. Това с МeanWell ми допада, сигурно ще си купя един такъв токоизправител и вече ще си пусна 12V към камерите.

• 0

Преди да купиш провери кой точно модел, защото има някой които са без възможност за регулиране.

Analog Audio™