ianiovski Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 Здравейте , имам стар лаптоп с Win 7 на който искам да пусна WireGuard , обаче при активиране на тунела ми дава грешка при създаването на адаптера . Четох в нета,че много хора го имали този проблем с Win 7 ,но до работещо решение не стигхнах. Пробвах да инсталирам по-стара версия 0.4 на приложението ,но пак си ми дава същата грешка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianiovski Posted October 29, 2023 Author Report Share Posted October 29, 2023 Намерих решение на проблема , инсталира се въпросният Update KB4474419 и нещата заспиват . Ако някой се сблъска със същия проблем, това е решението . Надявам се да съм бил полезен на някого . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbd Posted September 15, 2024 Report Share Posted September 15, 2024 Супер мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted December 5, 2024 Administrator Report Share Posted December 5, 2024 На 29.10.2023 г. at 9:19, ianiovski написа: Намерих решение на проблема , инсталира се въпросният Update KB4474419 и нещата заспиват . Ако някой се сблъска със същия проблем, това е решението . Надявам се да съм бил полезен на някого . И другия ъпдейти KB5045935 и KB5046633 оправи че следва гасене на лан/безжична картата при активиране. най вероятно тез VPN ще си намерят нов конкурент през Майкрософт. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianiovski Posted December 7, 2024 Author Report Share Posted December 7, 2024 Не съм имал проблеми с изключване на интерфейсите, но като цяло си реших проблемите глобално на лаптопчето като минах на Линукс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts