milen.stoykov Posted June 8, 2023 Report Share Posted June 8, 2023 Ще ми трябва сплайсер, 4-5 пъти в годината за по 100 заварки тотал. Та се чудя и моля за съвет какво да взема ползван Inno M7 или нов Signalfire AI-9. Парите едни и същи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
space Posted June 9, 2023 Report Share Posted June 9, 2023 Препоръчвам Иното ,всеки ден заваряваме с него никакви оплаквания( само че е по стар модел) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.Djonev Posted June 9, 2023 Report Share Posted June 9, 2023 Здравей, колега. Ако решиш, имам няколко sumitomo - та на цена доближаваща се до Inno-то. T-400s (на 50 заварки) и T71C (един на 5500 заварки и друг на 17000 заварки). Публикувал съм единия в раздела с продажбите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milen.stoykov Posted June 9, 2023 Author Report Share Posted June 9, 2023 Благодаря колега, видях ги, хубави машинки ама не са ми в ценовата категори. Inno-то и AI-9 са около 1500, толкова ми се дават за нещо което ще използвам инцидентно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.Djonev Posted June 9, 2023 Report Share Posted June 9, 2023 Разбирам, успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikymix_pz Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 Работим с DVP-740 което е на подобна цена , имаме един от по старите и един дето е най-новия за сега единия е на 2к заварки и си заварява перфекнто ! Пускаме пон колкото е сметнат толкова вади накрая ,затихванията са абсулютно в нормите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts