Jump to content

Колеги някой взима ли пренос през 112?

angelnet

Recommended Posts

Здравейте колеги някой от вас взима ли пренос през 112?

Ангел 0898242357

Edited by angelnet

• angelnet changed the title to Колеги някой взима ли пренос през 112?

112 сега взимам пренос през GCN звъня невдигат,пиша неотговарят все едно са призраци добре,че има услуга...

И никога невръщат обаждане

Edited by angelnet

https://www.mediapool.bg/pib-realizira-shema-za-izzemvane-na-it-firma-darzhashta-13-ot-internet-trafika-news207382.html

Не са ли във фалит от години ? Дадоха влакна на Булсат и Теленор. Гледам теленорци минават вече през мтел, а булсата нали вече са виваком....да му мислим ние.

Там за където ми трябва пренос аз и булсатком взимаме от тях,а статията ти е от 2013 година.

Edited by angelnet

• Administrator
Преди 2 часа, byte написа:

https://www.mediapool.bg/pib-realizira-shema-za-izzemvane-na-it-firma-darzhashta-13-ot-internet-trafika-news207382.html

Не са ли във фалит от години ? Дадоха влакна на Булсат и Теленор. Гледам теленорци минават вече през мтел, а булсата нали вече са виваком....да му мислим ние.

По скоро MTEL и GCN имат трасе а GCN даде влакна на - тогава беше GLOBUL. Не са във фалит, от няколко години вървят добре, от миналата година в големите градове, сайтовете са и 100G, аз ги ползвам като BGP peer основно за INTERNATIONAL трафик.

Правихме опит за контакт няколко пъти - по-лесно бе сами да си изкопаме:D Никаква връзка с тях, по едно време през друг човек се появи светлина в тунела която бързо загасна.

Analog Audio™

• Administrator
преди 47 минути, master написа:

Правихме опит за контакт няколко пъти - по-лесно бе сами да си изкопаме:D Никаква връзка с тях, по едно време през друг човек се появи светлина в тунела която бързо загасна.

За Иетел ли говориш или  за GCN ?

Вторите, а с първите бяхме говорили още като стартираха и отговора бе не.

Analog Audio™

Знам,че на някои места Булсатком взимат през 112,за GCN изобщо неискам да ги чувам...