geckolina Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 Здравейте колеги, как може всичко това да ми се е появило в рутера, като няколко дни преди това смених паролата и порта за достъп, и е ограничен достъпа само през winbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 msboy Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 (edited) Преди 1 час, geckolina написа: Здравейте колеги, как може всичко това да ми се е появило в рутера, като няколко дни преди това смених паролата и порта за достъп, и е ограничен достъпа само през winbox Съзнателно или несъзнателно си инсталирал User Manаger пакета. Това са негови файлове и папки. Според мен няма място за притеснение. Edited February 1, 2023 by msboy допълване Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 geckolina Posted February 1, 2023 Author Report Share Posted February 1, 2023 сега изтрих всички файлове, ънинсталирах user manager, няма скриптове, няма бъдещи задачи, нестандартен порт и то само през winbox, сменени усер и парола, ........ има ли вариант да е хакнат без да се разбере. Имам същия, мога да го нулирам и да направя на ново настройките, но ще ми е голяма играчка. Това ми е firewall-a ....... мисля не е лош. Дайте съвет да преинсталвам ли на ново или си параноясвам само...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator JohnTRIVOLTA Posted February 1, 2023 Administrator Report Share Posted February 1, 2023 Мисля последното, така че бъди спокоен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
geckolina
Здравейте колеги,
как може всичко това да ми се е появило в рутера, като няколко дни преди това смених паролата и порта за достъп, и е ограничен достъпа само през winbox
3 answers to this question
Recommended Posts