gdanov Posted July 11, 2022 Report Share Posted July 11, 2022 и в 3те магазина които са ми известни го няма изобщо или е backordered. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted July 12, 2022 Report Share Posted July 12, 2022 Имаш ли опция за друг модел? "Очаквана наличност в склад Централна Европа - 16-12-2022" Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdanov Posted July 12, 2022 Author Report Share Posted July 12, 2022 пффф, такава суша никога не е било, не само за МТ търся МТ със АРМ и повече РАМ и този е единствения от тези с под 8 порта който ми излезе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted July 12, 2022 Report Share Posted July 12, 2022 Не се тревожи и по-лошо ще става. За някой компоненти дават срок 2028г. 1 Analog Audio™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
msboy Posted July 12, 2022 Report Share Posted July 12, 2022 (edited) Преди 5 часа, master написа: Не се тревожи и по-лошо ще става. За някой компоненти дават срок 2028г. Определено много по-лошо ще става. Днес се обадих на една фирма и питам дали имат наличен модел Микротик и ми казаха че го има но е по-скъп !? И аз попитах колко по-скъп и цитирах текущата цената написана в сайта и ми казаха да натисна бутона F5 след малко и ще я видя. В момента на разговор бяха променили цената от сайта. Рефрешнах и новата цена беше с около 400 лв. отгоре. Edited July 12, 2022 by msboy допълване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted July 12, 2022 Administrator Report Share Posted July 12, 2022 Преди 9 часа, master написа: Не се тревожи и по-лошо ще става. За някой компоненти дават срок 2028г. Ще минаваме на китайски марки. Гениалната мисъл "някой друг ще ни го направи", вече бере плодовете си. 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoYPoY Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 От скоро е наличен в Сенетик RB450Gx4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts