donioi Posted February 19, 2022 Report Share Posted February 19, 2022 Преди години имаше едни аналогови телефони Senao, които се свързваха с тел. линия и ходиш из града и говориш все едно от дом. телефон. Търся външната антена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted February 21, 2022 Administrator Report Share Posted February 21, 2022 Колко дбм беше и на каква честота ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
donioi Posted February 21, 2022 Author Report Share Posted February 21, 2022 900MHz, нямам представа около 5Db Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted February 23, 2022 Administrator Report Share Posted February 23, 2022 на 900 ще се оплачат монополистите иначе хамерско убнт има и на 700 мхз Иначе монополистите като ползват 5 гхз не може копче им се каже. Поздрави на колегите дет пускаха тапи на 5гхз да ги разкарат от таз честота. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lz1mak Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 На 23.02.2022 г. at 5:45, 111111 написа: на 900 ще се оплачат монополистите иначе хамерско убнт има и на 700 мхз Иначе монополистите като ползват 5 гхз не може копче им се каже. Поздрави на колегите дет пускаха тапи на 5гхз да ги разкарат от таз честота. Извинявам се за намесата в темата на колегата. Искам да попитам за тази м ашина на 700MHz. Това за радиотелефон или нещо за AP/client става въпрос? Искам да прекарам интерент до семейна стара селска къща и ми трябва нещо на ниска честота заради лошия терен. Ползвам я веднъж в годината за събота и неделя и не е оправдано друго решение. БЛагодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikymix_pz Posted March 11, 2022 Report Share Posted March 11, 2022 Колега ако ще копаш хелиум , вече малко няма смисъл иначе текива антени продават и правят в гоце делчевско до колко знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
donioi Posted March 11, 2022 Author Report Share Posted March 11, 2022 преди 39 минути, nikymix_pz написа: Колега ако ще копаш хелиум , вече малко няма смисъл иначе текива антени продават и правят в гоце делчевско до колко знам Зависи, ако знаеш как. За сега имам 2 и правят над 5$ на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikymix_pz Posted March 18, 2022 Report Share Posted March 18, 2022 при мен е една копае 3 долара средно ,но като гледам в градовете как са почнали да копаят по 2 долара на месец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
donioi Posted March 18, 2022 Author Report Share Posted March 18, 2022 Мойте са извън града но на близо. Вчера 6.2$ за деня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted March 18, 2022 Administrator Report Share Posted March 18, 2022 преди 27 минути, donioi написа: Мойте са извън града но на близо. Вчера 6.2$ за деня Смешна ви работа толкова се изкарват за 30 минути със среден клас видеокарта без да копате некви койни-мойни. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesuvius Streamline Posted March 18, 2022 Report Share Posted March 18, 2022 Ако е над 824МХц, има на Микротик 2 модела антени: https://vesuviustreamline.com/mikrotik-Antenna-kit-for-LoRa https://vesuviustreamline.com/bg/MikroTik-868-Omni-antenna Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor. Antennas Manufacturer. Online Sales of Wireless Equipment. Wireless Services & Solutions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
donioi Posted March 18, 2022 Author Report Share Posted March 18, 2022 Преди 2 часа, 111111 написа: Смешна ви работа толкова се изкарват за 30 минути със среден клас видеокарта без да копате некви койни-мойни. Я ме открехни как става че имам няколко десетки карти от среден клас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted March 19, 2022 Administrator Report Share Posted March 19, 2022 Преди 14 часа, donioi написа: Я ме открехни как става че имам няколко десетки карти от среден клас! gpuhash.me примерно, загледай се във флагчетата да видиш за какъв пазар иде дума Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts