lz1mak 0 Posted Monday at 11:56 AM Report Share Posted Monday at 11:56 AM Здравейте, Тази машинка по спецификация поддържа 2 и 5 гигахерца. Дали софтуерно позволява да се изключва един от двата банда? Идеята ми е да я ползвам като точка за доспъп в квартирни условия в 5 гигарца банд с малка (10-15 децибела) панелна антена. Ако съм разбрал правилно от спецификацията, може да работи освен в AC, то и в старите a/b,g,n стандарти. На мен ми трябват именно тези старите стандарти, да свързвам телефоните и лаптопа. Трябва да покрие две стаи разположени в една линия. Link to post Share on other sites
JohnTRIVOLTA 57 Posted Monday at 01:31 PM Report Share Posted Monday at 01:31 PM (edited) Радиото е едно - двубандово и на която честота го нагласиш на нея ще работи ! В твоя случай ще трябва да я нагласиш на 5GHz a/n/ac . b и g са стандарти само на 2.4GHz. Edited Monday at 01:33 PM by JohnTRIVOLTA Link to post Share on other sites
lz1mak 0 Posted Tuesday at 09:11 AM Author Report Share Posted Tuesday at 09:11 AM Преди 19 часа, JohnTRIVOLTA написа: Радиото е едно - двубандово и на която честота го нагласиш на нея ще работи ! В твоя случай ще трябва да я нагласиш на 5GHz a/n/ac . b и g са стандарти само на 2.4GHz. Супер. Благодаря, това ми трябваше. Link to post Share on other sites
Recommended Posts