Jump to content
  • 0

PicoIP изобщо - не свети || не работи


blagynchy

Question

Здравейте, колеги

Миналата седмица ми попаднаха 2 бройки PicoIP v1.1 & 2.0 , лошото е че изобщо няма индикация за живот;  но пък има консумация...

Ще се радвам ако някой знае нещо за този проблем.

 

Весела Коледа.

Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

На 1.1 JP4 p9 / p10 има 3.3v

Но на 2.0 0.9, а bottom страната на платката загряват бързо какви елементи /D,IC/

Опитах и с factory;

пак да подчертая светодиодите не светят и лан кабел.

PicoIP 2.0 Pinouts.png

Link to post
Share on other sites
  • 0

Щом загряват значи или са дефектирали или нещо ги мъчи. По спомен на тези устройства нищо не грее.

Analog Audio™

Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Administrator
Велин

Греят ли ударен е процесора от мълния. Тези модули не греят, но Tiny Ip  са по - стария модел и са с линейни стабилизатори те се усещат леко, но пак зависи от входното напрежение.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.