Jump to content

A1 Home User - SFP model

dobriloff

Recommended Posts

Здравейте,

Някой знае ли какво SFP трябва да се ползва за А1 в София ? Като попитах търговците да ми дадът SFP което би работило в мрежата на A1  ми зададоха въпроса на колко нано метра трябва да бъде.. Идеята ми е да подменя ONT което са сложили с мое устройство и да имам контрол над публичния адрес. Варианта да звъня на съпорта и да ги разпитвам не работи.

Здравей, не мисля, че от А1 ще ти позволят да имаш свое ONT у-во. Причините са много.

По-добре поискай от тях да ти го пуснат в Bridge режим и да си сложиш свой рутер след ONT-то.

Всичко друго ще е загуба на твоето време, освен ако не желаеш да разучиш технологиите, разликите и особеностите.

Преди 3 часа, hgd написа:

Здравей, не мисля, че от А1 ще ти позволят да имаш свое ONT у-во. Причините са много.

По-добре поискай от тях да ти го пуснат в Bridge режим и да си сложиш свой рутер след ONT-то.

Всичко друго ще е загуба на твоето време, освен ако не желаеш да разучиш технологиите, разликите и особеностите.

Това също е вариант , идеята ми беше колкото се може да огранича броя на устройствата тъй като място е малко, но ако се съгласят да бриджнат то пак ме устройва , по този начин ще се спестя парите за едно SFP + избора на рутер става доста по-лесен.  Ти явно вече си го играл това и е безмислено да си играя на налучкване на A1 особеностите. Остава само да попадна на някой нормален от съпорта на А1 който ще разбере и може да осъществи това което искам.

Благодаря за съвета.