jordan_ruse Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 здравейте. нямам идея къде точно да постна и за това ... ако това не е най подходящото място ... админите да я преместят. Та по темата. имам една карта .... с 5212 чип. проблема е следния : http://img338.imageshack.us/img338/6043/5212a.jpg някой би ли дал мнение ??!? естествено при интерфейсите не се вижда !!! п.п. нищо не грее никъде !! на платката пише че е версия 1 )) микротика само това и че е Atheros "разбира" .
Administrator Велин Posted December 6, 2009 Administrator Report Posted December 6, 2009 версията на мт ? Не отговарям на постове написани с шльокавица!
Administrator 111111 Posted December 6, 2009 Administrator Report Posted December 6, 2009 модела на картата? инсталиран ли е пакета Wireless Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа RB951Ui-2HnD / RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6 / RB952Ui-5ac2nD-TC ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ
jordan_ruse Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 имам карта която досущ прилича на тази. пробвал съм я на версия 3.30 , както и на 2.9.27 .... работи без проблем. на чипа пише 5212 а тази "не работещата" я пробвах на 2.9.27 . имам информация че я е валял дъжд но не виждам никъде окиси и др. подобни.
Mile Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Вероятно хардуерен проблем. Въпросния борд/преходник не може да даде нужното на картата. Тъп/въпрос и съответния отговор. МТ имат comp list. чукча не е читател!
Recommended Posts