Jump to content

Проблем с mPCI карта


jordan_ruse
 Share

Recommended Posts

здравейте. нямам идея къде точно да постна и за това ... ако това не е най подходящото място ... админите да я преместят.

Та по темата. имам една карта .... с 5212 чип. проблема е следния :

http://img338.imageshack.us/img338/6043/5212a.jpg

някой би ли дал мнение ??!?

естествено при интерфейсите не се вижда !!!

п.п. нищо не грее никъде !! на платката пише че е версия 1 :()) микротика само това и че е Atheros "разбира" .

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

версията на мт ?

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

модела на картата?

инсталиран ли е пакета Wireless

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to comment
Share on other sites

имам карта която досущ прилича на тази. пробвал съм я на версия 3.30 , както и на 2.9.27 .... работи без проблем. на чипа пише 5212 а тази "не работещата" я пробвах на 2.9.27 . имам информация че я е валял дъжд но не виждам никъде окиси и др. подобни.

Link to comment
Share on other sites

Вероятно хардуерен проблем. Въпросния борд/преходник не може да даде нужното на картата. Тъп/въпрос и съответния отговор. МТ имат comp list.  чукча не е читател!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.