semestara Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Post Merge: [time]1259848914[/time] Здравеите , има ли някой който се е занимавал с устройства на фирмата ALVARION Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyfx Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 има Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted December 4, 2009 Administrator Report Share Posted December 4, 2009 по офиса и ние имаме 1-2 се търкалят из гардероба Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 За кой модели по-точно става на въпрос . Че ми стана интересно като прочетох това: http://sagabg.net/item_5122.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyfx Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Забележи датата на публикацията. Рад Групата вече не ги внася.Могат да се намерят еденични бройки,но втора ръка. Вярно е,че са хубави обаче макс. скорости от 3 мбпс няма да ви устроят. Разбира се има и нови модели,но цените им са доста солени. Алварион се ориентираха най-вече към Уай макса. Вижте тук http://www.alvarion.com/index.php/en/products/breezenet Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
semestara Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 Здравейте , приятели питам за 2,4 ghz устройство защото имам breezeaccess vl на 5,1-5,8 имат хубави антени с филтри при това с компактни размери моделът който имам използва NLOS та мисълта ми е ако някой има такова устройство на 2,4 бихме могли да разменим данни за антените щото са доста кадърни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted December 4, 2009 Administrator Report Share Posted December 4, 2009 ние ги ползвахме с едни антени - чинии затворени, малко трудно ще е "копирането" Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
semestara Posted December 5, 2009 Author Report Share Posted December 5, 2009 Е не са ли панелни какви са дай снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
semestara Posted March 6, 2010 Author Report Share Posted March 6, 2010 виждам има много разбирачи ама тука май няма кой да даде отговор за съжаление "местните" компетенций май май не им стига силицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Велин Posted March 7, 2010 Administrator Report Share Posted March 7, 2010 не печелиш симпатии... имам алвариони - нямат панелни антени - не мисля да ти ги снимам Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
semestara Posted March 7, 2010 Author Report Share Posted March 7, 2010 )))))) тази тема не е за тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts