¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Не съм работил със суич с този контролер... А сега имам един брой 8 портов Ecom EN-2208S. Като цяло нищо особено на пръв поглед.. Като изключим по-тънката букса на адаптера ( не е съвместим с масово използваните без доработка ). Вътре е порядъчно направен но не видях какъв е чипа поради това, че имаше залепен охладител и не ми се разлепяше. В нета пише, че е с въпросния който съм посочил по-горе. Някой имали такива или с такъв чип и какви са отзивите ? Като се загледах по платката има място за още няколко чипа като единия доста голям и има място за конзолен конектор. Според някой сайтове като се рових има и версия с VLan подръжка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetworkPro Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Аз кича по мрежата каквото ми падне като суичове. Не подбирам по чип. https://wiki.mikrotik.com/wiki/NetworkPro_on_Quality_of_Service (archive) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts