Jump to content

Малко случки с OSBRIDGE 5GXi


¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤
 Share

Recommended Posts

Наскоро съвсем случайно попаднах на една обява, че се продават по 40лева което си е доста ниска цена! Обадих му се на човека... каза имам 2 само и аз му викам пращай към Варна.. Да обаче той ми каза, че не му се занимава с куриери още повече Еконт и вика ела до София да си ги вземеш което не му излизаше сметката! Но се оказа, че братчед ми ще идва насам и ще ги вземе ??? Всичко супер но той като ги пробвал и 2 - та не тръгнали ??? и каза немога да ти ги дам... ( за което евала му напрайх колко е коректен ). Но аз на мой риск му казах да ги прати за по-ниска цена и така и пристигнаха при мен ??? Ето тука започват лудниците... Първия като го пуснах с адаптер 12В 3А му изпуши единия чип на рама веднага  ;D но нямах нито уред нито нищо и се съмнявах, че адаптера е пуснал повече. Днес го мерих и си е 12В но защо се запали чипа не ми стана ясно ??? . Втория пък само свети но въобще не вдига лан порта и няма никави реакции...Поне антените и картите мога да полвам  ;D . Което пак си е на голяма сметка. Някой работил ли е с такива? Или поне с борд или карта от такива?

Ето малко инфо:

http://82.160.102.34/download/5XLi-5GXi/WINET%20-%20osbridge_5XLi_manual.pdf

http://www.dvs.co.uk/store/datasheets/osbridge_5gxi.pdf - готовия продукт

http://linnotes.files.wordpress.com/2009/05/2009-07-16-19-20-47.jpg - борда

http://www.geneko.co.yu/download/sparklan/WMIA-166AG_prod_data.pdf - WiFi картата

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

картите са стандартни работят с микротик

само един борд 411 вътре и ще са готови за изпитания

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа


ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Link to comment
Share on other sites

Той и борда ми прилича на 133c. Производителността да не им е еднаква само  ???

Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! ;)
"no matter how hard you try, you just can NOT please everyone"

"където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте

Link to comment
Share on other sites

Значи точно на 411AH вчера ги пробвах - разпознаха се. Иначе те 2 те уж си работят което все пак е добре ??? Но бордовете който трябваше да са работещи как така изпуши рама  ??? Сега съм разкачил изходите на стабилизаторите му и пак ще го пусна да измеря дали са в норми напреженията след тях  ???

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.