Jump to content
  • 0

Ъпдейт на Winbox

trapatoni

Question

Здравейте.

От известно време Winbox не може да се ъпдейтне. По същата процедура, по която винаги съм го ъпдейтвал, вече не ще. С 3.20 съм, и стартирам го като Администратор, Tools - check for updates, дава ми че има 3.23 (преди даваше 3.22 и т.н. до 3.21), давам Ъпграде, сваля квото сваля, и се затваря. Изчаквам, стартирам го отново (без значение дали веднага пак като администратор или не), и си стои 3.20. Взе да ми писва вече, и се допитвам до вас, дали това е бъг или нещо друго. Инат съм и опитвам, преди да го сваля отделно и да заместя ръчно екзето.

Благодаря.

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Administrator

Погледни самия фаел да не е само за четене, след обновяването се рестартира сам winbox.

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 0

Ами това не видях, никога не съм го барал тоя файл, ъпдейтвам го така от поне 2-3 години.

Както и да е, бях с 32 битовата версия, видях че има 64 битова, свалих я, сложих я в друга дир (старата беше в програм филес (х86)) и ще карам с нея. Ще видя как и дали ще се ъпдейтва като излезе 3.24. То между другото предполагам затова се налагаше да Run as administrator преди да я ъпдейтна, щото беше в \програм филес. Аз отдавна си промених стратегията, разни преносими програми вече да не ги ръгам там, а примерно в c:\programs, моя директория.