MikTik Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Имам микротик RB133 + R52H но ми се струва че сигнала е доста слаб. само платките инсталирани и настроени с хотспот слагам лаптопа до тях и ми дава 2 черти на лаптопа ( това е без антени ). Ако някой е пробвал да ми каже дали е нормално или да исползвам гаранцията и да сменя mini pci R52H . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted February 17, 2009 Administrator Report Share Posted February 17, 2009 не е желателно да тестваш каквато и да е карта без антена защото има шанс тя да изгори просто няма как да разсеива енергията на сигнала затова и сигнала ти е слаб Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MikTik Posted February 17, 2009 Author Report Share Posted February 17, 2009 аз пробвам така защото и с антената е слаб като сложа лаптопа до нея тогава ми пълни сигнала това ми е втората такава антена и за първи път ми се слуъчва това да немога да пратя интернет до носа си ( образно казано ) проверих кабела до антената и работи антената е : 12 dbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AVS Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Бах тва е омни бре на мировците-яки антени са а и качествено изпълнени-едва ли е от него-по скоро картата е т.....к-спец с R52H му ядох главата на няколко пъти-от 10 купени останаха само 2 да бачкат за 1 година има-нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator Велин Posted February 18, 2009 Administrator Report Share Posted February 18, 2009 най тъпото което ми хрумва е да си объркал мястото където да включиш пигтейла и настройката в рутера. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 skyfx Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 най тъпото което ми хрумва е да си объркал мястото където да включиш пигтейла и настройката в рутера. И на мен това ми идва като тъпа идея,но вероятнта. Пробвай да смениш Антена А и Антена Б. В интерес на истината да си призная и аз съм го правил тоя номер Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MikTik Posted February 18, 2009 Author Report Share Posted February 18, 2009 всичко ме води към картата май ццц Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iso Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Интересното е при тея R52H че се водят 25dbm карти.Поне това,което аз видях при пробата че на едно и също разтояние и ниво на сигнала мерено със netstumbler ,R52H имаше ~ 8-10dbm по-ниски нива от DCMA82 която пък съответно е 24dbm на 2,4GHz ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ефект Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 аз пробвам така защото и с антената е слаб като сложа лаптопа до нея тогава ми пълни сигнала това ми е втората такава антена и за първи път ми се слуъчва това да немога да пратя интернет до носа си ( образно казано ) проверих кабела до антената и работи антената е : 12 dbi Вероятно ти е от пигтеила. Скоро имах подобен номер с един Crossroad оказа се пигтела неработещ като нов. Ако си ги взел от РТС има вероятност да е някоя скапана партида. няма начин да няма начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MikTik
Имам микротик RB133 + R52H но ми се струва че сигнала е доста слаб.
само платките инсталирани и настроени с хотспот слагам лаптопа до тях и ми дава 2 черти на лаптопа ( това е без антени ).
Ако някой е пробвал да ми каже дали е нормално или да исползвам гаранцията и да сменя mini pci R52H .
8 answers to this question
Recommended Posts