Jump to content
  • 0

Проблем с Upgrade na RouterOS

AVS

Question

Проблема ми е следния - работя с един RB433AH и се опитвам да правя бондинг, но впоследствие разбрах, че тези рутербордове не се държат добре при бондинг с тази версия на Микротика, с която са, а именно - 3.10. Прочетох, че е трябва да се Upgrade версията, но идея си нямам как става това. Искрено ще съм благодарен, ако някой ме светне по въпроса  :)

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи

Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо

При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!

• 0

Голям проблем. Вместо да кача 3.13 за RB433AH, качих версия за друг рутерборд и хаванчето умря и не иска да ми качи операционната система. Въпроса ми е това може ли да се оправи и ако може как става, защото сега рутерборда става само за замеряне....  :(

• 0
  • Administrator

демонтираш рутерборда

вкарваш конзолен кабел

задаваш първо да е NETBOOT

пускаш нет инсталация

http://www.mikrotik.com/testdocs/ros/2.9/guide/netinstall.php

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 0

Не ми се вярва да се е инсталирала версия за друга платворма, има проверка. Провери и методите за reset, но с Netinstall би трябвало да стане...

• 0

Страшно благодаря!!! Наистина се оправих с Netinstall и сега консервената кутия която си бях спретнал е готова за нови подвизи  :). Още веднъж благодаря много на тези които се отзоваха.

п.п. Излезна че наистина не съм сложил друга версия, но пък разбрах къде съм сбъркал та ми умря рутерборда  :)

• 0

Днес много здраво се прекарах да си сменя версията на борда от 3.13 на 3.19 сега през 20 мин се ребоотва

jan/01/1970 00:00:16 system,error,critical System rebooted because of kernel failure

jan/01/1970 00:00:16 system,error,critical router rebooted without proper shutdown, probably

power outage

RB 433AH

:

няма начин да няма начин