novak2 Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Здравейте, попадна ми този рутер и се замислих дали е възможно да му се "качи" Микротик. Ще се получи доста компактно устройство - само офис рутер де. Ако някой се е "пробвал" .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mupo neTkoB Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 не мисля че ще стане, май се опитваш да ебеш дявола във въздуха ако някой може имам един DI-524 за същата работа Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novak2 Posted September 24, 2009 Author Report Share Posted September 24, 2009 е, то и дявола греши Просто става компактно устройство на разумна цена. Някъде из руските сайтове преди време ми попадна за камикадзе-то но не съм ползвал и нямам идея как се работи с него. Е, то невъзможни неща няма, ама ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeTmAsTeR Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 ееееее не можеш да сравняваш камикадзе със МТ - МТ е напред доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 И аз имам няколко подобни сапунерки но ги ползвам с линукс и разни пингове си пускат и палят различни светодиоди. Днес преправях едно и се сетих че първите бордове рб112 и рб133 и цялата серия 1хх са със същият процесор АДМ5120 175мхз Дали някоя от тези разновидности няма да заработи с микротик NMX-WB04G, Canyon-Tech CN-WF512 and ConceptronicC54BRS4 BR6104Wg. с микротик и атерос радио. Има с 4 мб флаш и 16 рам но нямам идея колко е буутлоадера, минималния пакет и вирелеса . Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 С BR6104Wg мисля че има още доста сапунерки.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babula Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 С BR6104Wg мисля че има още доста сапунерки.. И все пак някой пробвал ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator 111111 Posted May 22, 2010 Administrator Report Share Posted May 22, 2010 http://www.routerboard.com/rb100.html bootloader-а е в Firmware-а въпрос каква е лан частта за да няма фал там с разпознаването Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts