Jump to content

Евтини Антени...

¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

Recommended Posts

• Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• edemy2001

11

• ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤

10

• Lacho

2

• Велин

2

А това как го разбирате:

http://www.sg-lab.com/m433.html

и поспециално:

1. TRX-4 е приемо-предавателен модул за данни , работещ на честоти 2.4 GHz с изходен куплунг за външна антена

2. TRX-4A е приемо-предавателен модул за данни , работещ на честоти 2.4 GHz с вградена антена.

• Administrator

най - добре да се пита производителя :) много оскъдни данни .. освен това не виждам цените на повечето неща .. май не са народни

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

и на мен ми се вижда скъпо

За антените ти се вижда скъпо?Оня предавател за данни е от типа на тия на 433 но е на по-висока честота и скоростите са .... зле :(

• Administrator

ама така на платки ли се продават антените ?

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Да аз звянях.. ако искаш кабел+сма е още 4лв. те са за монтаж в пвц кутия + ап то или борда...Сега ровя за кутии с подобни размери за тях.Според мен цената е прилична и мисля че са по-добри от тия на антенинет.Тая секторната е крадена от д-линк мисля но не съм мн сигорен.

Това което знам аз е, че текстолита яко поглъща високите честоти и този вид антени нямат добра слава !

www.ev-bg.com  

Aми незнам но се ползват масово и за 5GHz!По тая логика платките на АП тата нямаше да работят?!Не е ли така ?

Щях да вземам няколко ама той човека каза за понеделник пък аз отивам на почивка и после ще взема..от 3 те модела да ги пробвам,надявам се много на секторната.Трябва ми евтина секторна и тази според мен е идеална а трасетата няма да по-големи от 500М така, че невярвам да не се представи добре.Като ги тествам ще пиша!

Не се захващайте с 5 GHz самоделки, не е работа за всеки!

http://www.e-kak.info/forum/index.php

https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA

Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф!
Поздрави: Евгени LZ3EG

E то масово "някои" си прави антени и за 2,4 и за 5....И аз искам с маркови да се занимавам но цените са им съвсем други!

Антените на 2,4г са прилични, имам 10-тина клиентски точки на 1км от 1 омни. Клиентите са едимакс, хващаха сигнала с 25-30% с оргинална антена, с тази малката квадратната стана 40%.

Пасват идеално в пловдивските разклонителни кутии дет изгарят от слънцето.

Модулите са подходящи за монтаж на някое у-во със сериина комуникация и мнг малко данни 4800бпс например

Айде и един сайт от мен www.anteni.net , макар че вероятно го знаете.

Доволен съм от продуктите им.

Мисля че в отношение цена/качество са доста конкурентни. А и все пак са български и трябва повечко да инвестираме в родното производство.

Така, предполагам ще бъдат стимулирани да конструират още по-добри продукти. Има отстъпки в продуктите им, ако влезеш в групата дилъри.