donioi Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Привет, рестартирах RB750 и не бях запомнил паролите на 2 нови клиента и сега имам постоянни заявки. Мога ли някъде да видя с каква парола се опитват да влязът за да я въведа. Те са с РРРоЕ протокол. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator JohnTRIVOLTA Posted January 29, 2020 Administrator Report Share Posted January 29, 2020 Преди 9 часа, donioi написа: Привет, рестартирах RB750 и не бях запомнил паролите на 2 нови клиента и сега имам постоянни заявки. Мога ли някъде да видя с каква парола се опитват да влязът за да я въведа. Те са с РРРоЕ протокол. Благодаря Като отвориш WinBOX на дадено устройство , горе в ляво над бутона SafeMode има Setting меню. От там махаш чавката на hide passwords и вече ще си виждаш поставените пароли . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator 111111 Posted January 29, 2020 Administrator Report Share Posted January 29, 2020 Аз от написаното разбирам че иска да види какви пароли искат клиентите да пратят към сървъра, а не какви са зададени на сървъра. Това ми напомня за един северозападен оператор който криптираше по PAP /не знам дали не го прави още/ и понеже знам как не трябва да се прави си бях спрял опцията на клиента, съответно не се закачаше РРРоЕ-то и трябваше да си комуникирам по телефона за да ме задължат да ползвам РАР. Но за сметка на това можеше да виждам връзките на всички в локалния АС и техните удостоверяващи данни Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 donioi Posted January 29, 2020 Author Report Share Posted January 29, 2020 И аз по телефона ги разбрах. Интересно ми беше да видя каква парола праща към рутера ми ако е възможно. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
donioi
Привет,
рестартирах RB750 и не бях запомнил паролите на 2 нови клиента и сега имам постоянни заявки. Мога ли някъде да видя с каква парола се опитват да влязът за да я въведа. Те са с РРРоЕ протокол.
Благодаря
3 answers to this question
Recommended Posts