Jump to content
  • 0

Забравена парола на клиент

donioi

Question

Привет,

рестартирах RB750 и не бях запомнил паролите на 2 нови клиента и сега имам постоянни заявки. Мога ли някъде да видя с каква парола се опитват да влязът за да я въведа. Те са с РРРоЕ протокол.

Благодаря

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Administrator
Преди 9 часа, donioi написа:

Привет,

рестартирах RB750 и не бях запомнил паролите на 2 нови клиента и сега имам постоянни заявки. Мога ли някъде да видя с каква парола се опитват да влязът за да я въведа. Те са с РРРоЕ протокол.

Благодаря

Като отвориш WinBOX на дадено устройство , горе в ляво над бутона SafeMode има Setting меню. От там махаш чавката на hide passwords и вече ще  си виждаш поставените пароли .

• 0
  • Administrator

Аз от написаното разбирам че иска да види какви пароли искат клиентите да пратят към сървъра, а не какви са зададени на сървъра.

Това ми напомня за един северозападен оператор който криптираше по PAP /не знам дали не го прави още/ и понеже знам как не трябва да се прави си бях спрял опцията на клиента, съответно не се закачаше РРРоЕ-то и трябваше да си комуникирам по телефона за да ме задължат да ползвам РАР.

Но за сметка на това можеше да виждам връзките на всички в локалния АС и техните удостоверяващи данни 😉 

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

• 0

И аз по телефона ги разбрах. Интересно ми беше да видя каква парола праща към рутера ми ако е възможно.

Благодаря