Jump to content

цифрова от мтел ?

skuller

Recommended Posts

ми то върви по LAN-ове.

http://www.mtel.bg/quarto/coverage.php

не е по-добре от iptv.bg но може да е по-удобно (вижте цените...)

Не гледайте телевизия. Само простотии. Теглете от нета и гледайте youtube channels, по-умни и не толкова лъжливи неща има.

Стига бре по зле да е от iptv? :) .Мислех че е много хубава ама като я пуснах на 32" и я спрях след 1 мин!За разлика от "цифровата" на мсат е мн по-зле за мен...И се надявах мтел да изкара нещо като хората :) .ААааа тя по лана ли върви?!Аз мислех, че има отделно устройство което се вързва към TV то..

Идва от LAN на някой доставчик и си има устройство което се свързва към TV.

Моля правете пробите и оценките на големи екрани със HDMI, DVI, S-Video и по-хубави кабели. Само с chinc не е достатъчно.

При мен от освен с еврожак или чинч няма как.А първия е доста добър всяко жило е екранирано по отделно и после пак всичките са екранирани.Ама и цената му беше.......доста :) Но незнаех че мтел са направили такава глупост :)

• Administrator

с тея цифрови е мноо голяма спекулацията особенно пък едно време с на булсат ХДТВ :) кабела до тв-то едва ли ще окаже особенно значение и други .. за кво , при резолюция 720 на 576 , не стига това ами като орежат битрейта на цифровите на голям екран става по-зле и от див-екс. М-тел най - вероятно ползват и те пакети я на ИТВ или Булсатком :)

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Да не говорим, че DTH операторите режат и телетекста на каналите, за да могат да натъпчат повече на един транспондер.

Аз преди 2 години трябваше да избирам м/у мсат и булсат.Определено не съжелявам, че избрах кабеларката.Сега гледам са пуснали HD канали..В един техен офис с някъв Sharp Lcd ги погледнах и много ми харесаха.Но 360 лева за приемник мойте уважения ама ..............

Иначе Мтелците тотално на кабел ли ще бъдат?

Аз като погледнах даже и цените не ми харесват. А и да не говорим, че в условията им пише следното:

"7.3. Приемно устройство (Медиен център) – 240 лв. с ДДС. Устройството не се продава отделно от услугата и се предлага на потребителите на QUARTO за ползване само за срока на договора. Посочената цена се дължи като обезщетение при условия, посочени в договора за услугата."

Ние да не да ядеме доматите с колците. Явно си търсят балами.

Като качество е много добре няма нищо общо с IPTV но, в сравнение с телевизията на вестител заема много голям ресурс от мрежата, а и нещо не е доизкусурена още и сече. За да тръгнете да продавате подобно нещо ви трябва оптика поне до всеки блок, да не кажа до всеки клиент. Телевизията на нетера и мтел според мои наблюдени без да ангажирам никой с тях трябва да си върви на този етап по отделно влакно което на този етап за мене е скъпо и безмислено.

Или да се слага медиа сървър в близост до клиентите. Те за това Латвийци и компания разправят да сегментираме максимално с повече концентратори и рутери.