Jump to content

Доставчици на интернет - тема за представяне


insertoff

Recommended Posts

не стана ясно защо темата за GCN се заключи, май имаше още какво да се каже.

Но пък ми даде идея, да отворим една нова тема където да поканим представители на доставчиците на интернет продаващи такъв в Бг.

Нека поканим отговорни лица и от Орбител, Спнет, Нетера,ТПН,Новател и други (да ме извинят, че  мога да ги изброя всички предлагащи достъп на национално ниво).

Нека сами представят фирмите си и отговорят на нашите запитвания.

Така всеки от нас ще може да осъществи контакт и да зададе въпросите които го вълнуват.

Link to comment
Share on other sites

Добра идея :-[ , стига да има представители на различните ISP-та.

Поздрави!!!

Link to comment
Share on other sites

Лошо няма в замисъла на темата.

Обаче нали се сещате какво ще стане с темата:

Ще се почне - абе вие еди къде какво имате и колко ще струва да ми пуснете нет или нещо си там.

Аз например тук цена не мога да пусна по простата причина,че не съм търговец и не правя ценоообразуване, а и цената е въпрос на договаряне.

Аз ще почна с представянето : четете тук  http://orbitel.bg/bg/6/%CA%EE%EC%EF%E0%ED%E8%FF%F2%E0

Повече въпроси на лични или на 0889431446

Ако някой иска връзка с търговски отдел нека пише или чете на сайта.

Radio Transmision Systems

www.rts-bg.com / ispot.bg

Link to comment
Share on other sites

Ооо, много можеше да се каже по темата с ГСН вервай ми. Ако бяха се задълбочили щях да говоря с имена и числа. За Орбител мога да кажа само че бях направил запитване за телефония август или септември 2008г. Изненадващо получих майл юни 2009г с благодарности за вниманието и някакви цени :). Има ли нужда от коментар?

За тестовия период в който skyfx подкрепи служителя на ГСН , искам да му кажа следното, в този форум според моите наблюдения повечето са собственици и ако за него едно свързване с някой е просто така между другото за повечето от нас струва пари, труд и нерви. За какво колегите да се харчат до които и да е само заради един тест, да не би тия пари да им ги подарява някой? Между другото с това четете тук и да дадеш линк към страницата на фирмата в която работиш за мене е обидно, едва ли не ни смяташ за някви малоумници или аборингени и си мислиш че откриваш за нас топлата вода. Мислиш, ли че не знаем страницата и не сме я чели :)??

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Ооо, много можеше да се каже по темата с ГСН вервай ми.

темата за GCN  е отключена, ако някой мисли, че може да допълни нещо да заповяда.

Не отговарям на постове написани с шльокавица!

Link to comment
Share on other sites

.................. Между другото с това четете тук и да дадеш линк към страницата на фирмата в която работиш за мене е обидно, едва ли не ни смяташ за някви малоумници или аборингени и си мислиш че откриваш за нас топлата вода. Мислиш, ли че не знаем страницата и не сме я чели :)??

Привет,

Нали в темата се иска представяне ?!

Определено не съм чак такъв спамер,та да постна цялото инфо за фирмата във форума.

Андонов - не знам на кого си набрал толкова,ама си мисля за плюване ти трябва друга тема.

Radio Transmision Systems

www.rts-bg.com / ispot.bg

Link to comment
Share on other sites

Искам само да попитам колегата ANDONOV, дето ги разбира нещата толкова много

1. Къде са другите големи доставчици? Защо само от ГКН не се поколебаха да пишат? Кой ще е този дето има лошо име и ще продължава да се навира между шамарите? Колко от операторите следят такива форуми? Кой обръща толкова внимание на заинтересованите?

2. За теста - Как ще решиш кой оператор е подходящ за тебе? Как ще имаш резервни канали? Но стига съм изброявал, че едвали ще ми стигне мястото а и не съм сигурен дали разбираш за какво точно става дума

Link to comment
Share on other sites

Шаро, ти явно си мислиш че като си научил 5-6 думи и си омаял някой да ви стане клиент си компетентен и си някакъв капацитет. На кой се опитваш да даваш акъл на мене, на другите влизащи във форума :)?? Ако можеше да смяташ цифрата която споменах като загубени клинети са равнява на сума между 10 000 - 12 000лв, което на тебе ти е най вероятно годишната заплата. Щом мога да си позволя да ги губя на месец мислиш ли че ти си човека който да ми дава акъл или да ме учи на бизнес. Да не говоря че тука влизат собственици на фирми мнооого по големи кадето губят много повече от мен, и то в повечето случаи заради такива като теб. Аз на твое място нямаше да имам наглостта изобщо да правя каквито и да е изказвания.

Съкровище,  когато почнеш да си даваш парите, да работиш без да знаеш ден ли е или нощ, да ти звънят в 3-4 часа сутрнита с глупави въпроси,да те правят на маймуна такива философи като теб и да направиш поне хиляда абоната тогава може да говориш в този форум и да се изказваш за каквото и да е, ама да си работник на някой си и да ми даваш акъл че и да искаш и да ти обръщам внимание нещо си се объркал. За какво внимание говориш след като след 17 часа 90 процента не си вдигате телефоните. След като си толкова отворен отиди в call центъра на някой ваш клиент и им спри интернета да те видя колко минути ще издържиш като си мислиш че си толкова внимателен. На 10 минута ще си хванал пътя към гората.

ГКН е фирма в която наливаха пари и държава и кой ли не, никой не знае как са им минавали проектите дали е плащано за тях как и колко, кой им е реалния собственик, така че за мене не са ми нито критерии нито са ми пример за бизнес модел, нито имам амбиции да се съревновавам с тях. Запомни едно С ПАРИ ВСЕКИ ЗНАЕ КАК СЕ ПРАВИ БИЗНЕС МАЙКАТА МУ Е БЕЗ ПАРИ моито момче. ;)

Ще ти повторя нещо за последен път запиши си го защото разбрах че не помниш. Коментара ми за фирмата в която работиш е била с цел да предпазя или да посъветвам други колеги (тях нито съм ги гонил нито съм ги молил да идват при вас те си имат достатъчно мозък и могат сами да преценят с кой да работят и с кой не), а не да си правя реклама, да се правя на велик, на знаещ или можещ, много добре знам къде съм и къде се намирам, за разлика от тебе.

А, и не се обръщай към мене с думата колега, че ме дразниш.

Link to comment
Share on other sites

Аз пуснах темата за ГСН за да разбера що за стока са , вие направо се изпокарахте,трябва колегиалност!

Link to comment
Share on other sites

Аз пуснах темата за ГСН за да разбера що за стока са , вие направо се изпокарахте,трябва колегиалност!

Така е, в бизнеса няма прошка :)   ;)   :D   :D   :D   :D   :D   :D

Поздрави!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.