Administrator Велин Posted January 8, 2009 Administrator Report Share Posted January 8, 2009 имам RB433H версия 3.13 level 5 , extra-chanels , и не мога да изкарам повече от 5 канала в турбо режим, имам и 2.9хх лекувана версия там нещата са ОК и има 27 канала. Проверявам ги като вкл. опцията "frequency usage". Аз ли бъркам нещо или суперчанела ми е ментак Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stevebg Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 а би ли споделил как да си купя superchanel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator Велин Posted January 9, 2009 Author Administrator Report Share Posted January 9, 2009 а би ли споделил как да си купя superchanel? Ами където продават Микротик там продават и суперчанела. п.с. малко попрочетох и работата стана ето линка който се интересува http://wiki.mikrotik.com/wiki/Wireless#scan-list Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stevebg Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 аз го копувам от чужбина и там ми казват че може само от микротик.ком Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Administrator Велин Posted January 11, 2009 Author Administrator Report Share Posted January 11, 2009 аз го копувам от чужбина и там ми казват че може само от микротик.ком примерно http://reloadbg.com Не отговарям на постове написани с шльокавица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Велин
имам RB433H версия 3.13 level 5 , extra-chanels , и не мога да изкарам повече от 5 канала в турбо режим, имам и 2.9хх лекувана версия там нещата са ОК и има 27 канала. Проверявам ги като вкл. опцията "frequency usage".
Аз ли бъркам нещо или суперчанела ми е ментак
Не отговарям на постове написани с шльокавица!
4 answers to this question
Recommended Posts